АВАНТ-БАНК пропонує долучитися до благодійного проекту "Діти проти раку"

Суббота, 10 октября 2015 —
В Україні дуже гостро стоїть проблема з онкозахворюваннями серед дітей. Хвороби, пов’язані з онко, діагностують у понад тисячі дітей щороку. Менше половини з них (а саме 47%) виліковуються, і це при тому що за словами медиків можна вилікувати сімох з десяти.

АВАНТ-БАНК не зміг залишатись осторонь такої проблеми і приєднався до Всеукраїнського благодійного проекту "Діти проти раку".

"За показниками смертності від злоякісних утворень у дітей Україна посідає 5 місце у Європі. І переважно основна причина – нестача грошей на лікування! Проект "Діти проти раку" надає адресну допомогу дитині, що її потребує, при чому оперативно. Тому ми вирішили долучитися до цієї ініціативи, – зазначив Веніамін Лєбєдєв, Голова Правління АВАНТ-БАНКу. – Ми маємо визнати, що державна медицина наразі самотужки не може забезпечити лікування онкохворої дитини у повному обсязі. Ми щиро хочемо допомогти батькам і їх дітям подолати хворобу, і жити повноцінним життям"!

Благодійний проект "Діти проти раку" було започатковано у 2012 році Міжнародним благодійним фондом "Центр соціальних проектів майбутнього".

АВАНТ-БАНК пропонує своїм клієнтам, співробітникам та партнерам долучитись до цього проекту.

Зробити це дуже просто:

- Здійсніть будь який платіж у відділені АВАНТ-БАНКу ,

- повідомте касира або менеджера відділення, що ви бажаєте долучитись до благодійної акції та переказати частину грошей на рахунок проекту "Діти проти раку"

- перевірте інформацію про рух коштів – на що саме пішли ваші гроші. Зробити це можна на офіційному сайті Міжнародного благодійного фонду "Центр соціальних проектів майбутнього": www.centersocial.org

Основна причина лікування з низькою ефективністю - це те, що з

азвичай медична допомога надається не у тому обсязі, який мав би бути. Через нестачу коштів державні лікарні оснащені застарілим обладнанням, надзвичайно дорогих медикаментів не вистачає – на один день лікування може йти понад декілька десятків тисяч гривень.

АВАНТ-БАНК пропонує не залишатись осторонь цієї проблеми. Не будьмо байдужими і допоможемо нашим співвітчизникам!
Реклама: