Міжнародний турнір України з пляжного футболу «EUROFORMAT CUP» - корпоративні змагання для партнерів заводу «ЕВРОФОРМАТ».

Вторник, 18 августа 2009 —
15 серпня 2009 року у столичному Гідропарку відбувся Другий міжнародний корпоративний турнір з пляжного футболу «EUROFORMAT CUP’09».
15 серпня 2009 року у столичному Гідропарку відбувся Другий міжнародний корпоративний турнір з пляжного футболу «EUROFORMAT CUP’09». Організатором турніру виступив завод «Евроформат», що входить до промислової групи компаній ЕВРОФОРМАТ, і спеціалізується на виготовленні корпусних металовиробів для електротехніки та телекомунікацій у сферах будівництва, промисловості та енергетики. Ця спортивна подія зміцнила ділові та дружні стосунки партнерів заводу «Евроформат» та надала можливість кожному з учасників проявити себе у такому екзотичному для України виді спорту як пляжний футбол. Програма заходу передбачала урочисте відкриття, змагання, церемонію нагородження та відпочинок на пікніку. За кубок першості боролись 14 команд, що у двічі більше ніж у 2008 році. Змагання проводились за олімпійською системою, усього було проведено 15 відбіркових ігор. Не дивлячись на те, що гравцями виступали співробітники компаній, команди продемонстрували цікаву та захоплюючу гру. До фіналу потрапили команди компаній: «Айкю Трейдінг», «Спорт Лайф», «Завод Євроформат». Кубок переможця турніру «EUROFORMAT CUP’09» дістався команді «Спорт Лайф», яка з великим відривом (6:1) перемогла «Завод Євроформат», який посів почесне друге місце. Напружена перемога за третє місце дісталась «Айкю Трейдінг», випередивши «Інсталятор» з рахунком 4:1. Результати турніру «EUROFORMAT CUP’09» Відбірковий тур 1 «Спорт Лайф» - «Гранд-Сервіс» 7:0 2 «Шнейдер Електрік Україна» - «Галант Пол електра» 1:3 3 «СВ-Альтера» - «Промкабель-Електрика» 0:2 4 «Айкю Трейдінг» - «Технотон» 3:0 5 «Інсталятор» - УЕФАК! «Банкомз’язок» 5:0 6 «Контактор» - «ElectroTehnoImport» 3:0 7 «Датагруп» - «Завод Євроформат» 2:1 Чверть фіналу 8 «Спорт Лайф» - «Галант Пол електра» 4:2 9 «Промкабель-Електрика» - «Айкю Трейдінг» 1:5 10 «Інсталятор» - «Контактор» 2:0 11 «Датагруп» - «Завод Євроформат» 1:3 Пів-фінал 12 «Спорт Лайф» - «Айкю Трейдінг» 4:2 13 «Інсталятор» - «Завод Євроформат» 0:3 гра за 3 місце 14 «Айкю Трейдінг» - «Інсталятор» 4:1 Фінал 15 «Завод Євроформат» - «Спорт Лайф» 1:6 Компанії, що не потрапили до фіналу з захопленням вболівали за фаворитів турніру до закінчення змагань. Враховуючи високий рівень зацікавленості учасників до турніру «EUROFORMAT CUP’09», в наступному році організатори розглядатимуть можливість проведення дводенного міжнародного корпоративного турніру «EUROFORMAT CUP’10» за участю міжнародних партнерів з країн СНД.
Реклама: