Международный форум по пищевой безопасности пройдет 15 марта в Киеве

Четверг, 23 февраля 2017, 11:05

15 березня 2017 року у м.Київ відбудеться VI Міжнародний форум IFC з харчової безпеки "Управління ризиками в умовах невизначеності"

Мета форуму – заохочення підприємств харчового ринку до удосконалення систем управління безпечністю харчової продукції для створення нових можливостей і розвитку бізнесу: зокрема, підвищення його привабливості для інвесторів, розширення експортних ринків і т.д.

Дата: 15 березня 2017 року

Час: 9.00-18.00

Реклама:

Місце: м.Київ, вул. Алли Тарасової, 5, готель Hyatt Regency

Робочі мови: англійська/українська (синхронний переклад)

Організатор форуму: IFC (Міжнародна фінансова корпорація) у співпраці з AgriEvent.

ОСНОВНІ ТЕМИ:

  • управління ризиками у ланцюгу постачання харчових продуктів;
  • дії компаній у кризових ситуаціях: комунікації та планування ризиків;
  • стратегії успіху на світовій арені та практичні приклади мінімізації ризиків;
  • можливості IT-рішень і Big Data в управлінні ризиками;
  • як застосувати на підприємстві положення Закону про безпечність та якість продукції, що набувають чинності цього року: практичні поради.

Програма форуму передбачає пленарні та інтерактивні сесії, дискусії. Перша частина заходу присвячена глобальним трендам та перспективам в агробізнесі, а також стратегіям мінімізації ризиків.

На другій частині форуму, протягом трьох сесій, що проходитимуть паралельно, обговорюватимуться практичні рішення та інструменти з підвищення безпечності харчової продукції:

  • роль інформаційних технологій в управлінні ризиками;
  • ресурси на допомогу підприємствам, які ще не розробили власну систему HACCP або бажають її поліпшити ("Посібник IFC з безпечності харчової продукції": як запровадити у себе систему харчової безпеки);
  • державне регулювання в управлінні ризиками у сфері харчової безпеки.

До виступу на форумі запрошені керівництво Міністерства аграрної політики та продовольства України та Держпродспоживслужби, топ-менеджери великих компаній-переробників України (МХП), Білорусі ("Туровський молочний комбінат") та Вірменії ("Євротерм"), міжнародних та регіональнихторгових мереж ("Ашан Україна", KORZYNKA.UZ) та міжнародні експерти з Великобританії, Швейцарії та Нідерландів. Своїм досвідом роботи із запровадження систем управління безпечністю харчової продукції на підприємствах регіону поділяться також представники IFC та Світового банку, українські та іноземні фахівці.

Увага!! Акредитація буде надаватися, в першу чергу, інформаційним партнерам заходу. За довідками звертайтеся за телефонами (044) 236-20-64 або e-mail: goshovska@ucab.ua (Зоряна Гошовська)

PROMOTED

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Реклама:
Подпишитесь на наши уведомления!