Scriptum. Цифрова еволюція бізнесу
PROMOTED

Scriptum. Цифрова еволюція бізнесу

Середа, 6 травня 2020, 13:10 -
Багато аналітиків дотримуються думки, що цифрову трансформацію бізнесу необхідно починати "з голови" і проводити комплексно аж до самих низів єдиним фронтом. Це так, якщо у вас є значний бюджет, час і сталеві нерви.

З іншого боку, закон переходу великого числа кількісних змін у якісні поки ніхто не відміняв. Цифрову трансформацію бізнесу можна, а іноді і потрібно починати з вирішення окремих, але критично важливих проблем.

Еволюція Vs революція

Впровадження комплексної системи автоматизації може суттєво підвищити ефективність компанії, але швидко зробити це не вийде. Перед впровадженням необхідно провести аудит всіх бізнес-процесів, що займає час, після чого почекати ще півроку, а то й рік, перш ніж система буде запущена.

Разом з тим, наш світ змінився, і схоже це назавжди. Зараз кон'юнктура ринку змінюється особливо швидко.

Є ризик, що після впровадження ваша нова ERP перетвориться в WTF, а то і в NSFW. Вона не те що не закриває всі процеси в бізнес-моделі компанії, але ще і буде заважати.

Є інший шлях: покрокова, поступова еволюція бізнесу. Автоматизація окремих процесів. Її можна проводити планомірно, переходячи від малого до великого, строго дотримуючись принципу Парето: зробивши 20% найважливіших дій, можна швидко отримати 80% запланованого результату, при цьому подальші поліпшення можуть виявитися неефективними і невиправдані.

 

Такий підхід не завжди підвищує ефективність роботи підприємства відразу. Він дозволяє поступово, крок за кроком, вирішувати невеликі, але критично важливі проблеми бізнесу. Без шоку і дикого бюджету.

Який би шлях не вибрав бізнес, в будь-якій компанії є спеціальні процеси, які вимагають автоматизації. Чи є інструмент, за допомогою якого це можна зробити?

Будь-який процес, в будь-який час

Система Scriptum — це набір модулів для автоматизації та підвищення ефективності різноманітних процесів, незалежно від рівня їх складності та масштабу проекту.

Не важливо, як буде відбуватися автоматизація: зверху вниз або знизу вгору, наскільки проект важкий, комплексний і складний. За допомогою Scriptum можна вирішувати будь-які проблеми: великі та дрібні.

На цій платформі можна створювати комплексні рішення, автоматизувати практично всі процеси підприємства, але в першу чергу Scriptum — це набір інструментів для вирішення окремих, локальних задач.

Маленькі процеси у великій компанії

Процеси, що відбуваються в компанії ніколи не висять в повітрі, вони десь починаються і завжди до чогось призводять. Вони виникають в одній системі і впираються в іншу облікову систему: CRM, бухгалтерію і так далі.

 

Навіть якщо в компанії впроваджена одна або кілька систем автоматизації, залишаються локальні процеси, що відбуваються між ними. Мало того, що їх треба автоматизувати, але також інтегрувати з іншими системами підприємства.

Процес може бути маленький і нескладний, але забирає при цьому багато часу і ресурсів. Вартість його автоматизації з Scriptum може бути в десятки разів нижче, ніж рішення від іменитих світових вендорів, що не розробляють дрібні рішення для окремих процесів.

Гнучкість і модульність

Завдяки модульності і гнучкості системи Scriptum, можна швидко, та без особливих витрат, вирішувати одну проблему за іншою. У кожного бізнесу є якісь болючі точки.

Це можуть бути довгі узгодження чогось, або непрозорість, або висока вартість процесів. Це можуть бути проблеми з інтеграцією різних систем і неможливість їх об'єднання.

Scriptum розроблений для вирішення саме таких проблем.

З Scriptum можна підвищувати ефективність на будь-якому рівні. Вирішивши одну задачу і оцінивши отриманий результат, можна переходити вирішення іншої.

Можна вибрати одне, два, три вузьких місця в бізнес-процесах, а потім за допомогою Scriptum швидко і відносно дешево їх усунути. Це не вимагає ретельної і тривалої підготовки і складання детального ТЗ на сотню сторінок.

Простота і незалежність

Scriptum — це легкість, простота інтеграції, доступність, підвищення ефективності і адаптивність під нові умови. Scriptum — це платформа, яка робить бізнес незалежним. Клієнт не потребує постійної допомоги вендора.

 

Після проходження навчання, представники IT-департаменту компанії можуть без зусиль працювати з продуктом самостійно. Scriptum дозволяє автоматизувати різноманітні спеціалізовані процеси. Крім того, в ньому є вже готові модулі, такі як внутрішній організаційно-розпорядчий документообіг і зовнішній документообіг.

Основа

Система Scriptum розроблена на платформі UnityBase, призначеної для швидкого створення високопродуктивних web-орієнтованих корпоративних систем. На платформі UnityBase реалізовані понад 500 рішень в державному секторі і різних галузях бізнесу: рішення для корпорацій, державні реєстри, комплексні інформаційно-аналітичні системи і багато іншого.

Розробник Scriptum — компанія InBase, діє на ринку вже 20 років. Вона починала з розробки окремих невеликих проектів, перш ніж перейти до великих. Scriptum може рости разом з вами.

За допомогою Scriptum є можливість легко автоматизувати нові процеси і усувати проблеми в старих, які вже не відповідають потребам зростаючого бізнесу.

Підпишіться на наші повідомлення!