Підбито підсумки соціального проекту Samsung

Підбито підсумки соціального проекту Samsung

Вівторок, 15 серпня 2017, 08:00 -
Компанія Samsung підвела підсумки благодійної ініціативи "Samsung. Надія для дітей ", яка проводилася в рамках веломарафону Караван Дружби Республіки Корея і Україн

Компанія Samsung підвела підсумки благодійної ініціативи "Samsung. Надія для дітей ", яка проводилася в рамках веломарафону Караван Дружби Республіки Корея і України з 24 по 30 липня 2017 року, що присвячувався 25-річчю встановлення дипломатичних відносин між Україною і Кореєю і XXIII Зимових Олімпійських ігор у Кореї.

За підсумками соціального проекту, президент компанії "Samsung Electronics Україна" пан Джей Сул Ю вручив сертифікат на 200 000 гривень та 15 планшетів представнику фонду допомоги онкохворим дітям "КРАБ" Ларисі Лавренюк.

"Ініціатива компанії Samsung не тільки дає можливість отримання препаратів - отримання надії на своєчасне лікування, але і дозволяє залучити багато людей до благодійної допомоги. Показати, що допомогти може кожен і зробити це можна цікаво і з користю для себе. "Надія для дітей" є не тільки в лікуванні. Samsung завжди просуває ідею навчання. У цьому проекті ми теж думаємо про такий розвиток ", - говорить представник фонду Лариса Лавринюк.

 
Президент компанії "Samsung Electronics Україна" пан Джей Сул Ю вручив сертифікат на 200 000 гривень та 15 планшетів представнику фонду допомоги онкохворим дітям "КРАБ" Ларисі Лавренюк

За умовами проекту гроші та планшети передаються фонду "КРАБ"  для використання у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку. У цьому закладі одночасно на лікуванні перебуває до 50 дітей різного віку, при цьому середній термін перебування дитини становить від 6 місяців до 2 років. За цей час вони істотно відстають від шкільної програми, і це стає додатковим психологічним навантаженням для них після завершення лікування. Саме цей фактор підштовхнув компанію Samsung передати також 15 нових планшетів для використання в навчальних цілях. За допомогою цих інноваційних продуктів компанії діти зможуть продовжувати навчання за шкільною програмою і під час лікування.

Реклама:

Підтримати проект "Samsung. Надія для дітей" міг кожен бажаючий. Для участі у заході потрібно було відвідати велозону Samsung на центральних площах Кропивницького, Миколаєва, Одеси та Києва і спробувати свої сили в міні-заїзді протягом хвилини. За кожні подолані 1000 м на велозоні "Samsung Electronics Україна" нараховувала 1000 гривень до фонду допомоги онкохворим дітям "КРАБ".


На кращі результати надихали призи від компанії Samsung - наприклад, найшвидший учасник отримував фірмову кружку в нагороду за рекордну дистанцію протягом хвилини, а кожен учасник заїзду автоматично отримував стікер з унікальним номером для подальшого розіграшу розумного годинника Samsung Gear S3.

 
Компанія Samsung підвела підсумки благодійної ініціативи "Samsung. Надія для дітей ", яка проводилася в рамках веломарафону Караван Дружби Республіки Корея і України

Веломарафон стартував 24 липня в Києві. 9 українських та 15 корейських спортсменів почали заїзд з Михайлівської площі і вирушили в тур по Україні.
Фінал веломарафону відбувся на літній естраді в столичному Маріїнському парку 30 липня, де для гостей свята та учасників проекту виступили українські та корейські артисти.

Реклама: