Чим сподобався Samsung Galaxy A (2017). ОГЛЯД

Чим сподобався Samsung Galaxy A (2017). ОГЛЯД

Вівторок, 23 травня 2017, 13:25 -
Samsung оновив середній ціновий діапазон смартфонів новою лінійкою Galaxy А (2017). До нової серії входять три моделі смартфонів – А3, A5 та А7, кожен з яких захищений за стандартом IP68, оформлений у скло з обох боків і вирізняється тривалою роботою батареї.

Samsung оновив середній ціновий діапазон смартфонів новою лінійкою Galaxy А (2017). До нової серії входять три моделі смартфонів – А3, A5 та А7, кожен з яких захищений за стандартом IP68, оформлений у скло з обох боків і вирізняється тривалою роботою батареї.

Дизайн

У дизайні нової лінійки Samsung продовжує втілювати комбінацію скла та металу, а у кольорах надає перевагу природнім відтінкам. Нам на тест дісталася модель незвичного пастельно-блакитного кольору, але в залежності від вашого стилю можна обрати рожевий, чорний або золотий варіанти оформлення. Дві скляні пластини – кришки та екрану – оздоблені по периметру матовою металевою рамкою. Окрім бокових кнопок, решта елементів не виступають над поверхнею – кнопка Home, камера, спалах ніби "втоплені" у скляні поверхні. Продукти Samsung все більше відходять від образу технічної новинки до фешн-аксесуару, і нова лінійка Galaxy А (2017) не є виключенням.

Основною відмінністю моделей є розмір екрану, найбільша модель А7 може похизуватись екраном 5.7 дюймів, а модель, яка була у нас на тестуванні – А5 – екраном 5.2. Спеціальні вигини задньої кришки гарантують зручне та комфортне користування навіть однією рукою.

У новій лінійці змінилось розташування зовнішнього динаміку – тепер він на боковій стороні. Там же розміщені кнопки вимкнення та контролю звуку. Кнопки справляють враження якісних деталей, а плавний хід клавіш унеможливлює їх випадкове натискання.

Реклама:
 
Samsung Galaxy A5 (2017)

Екран

Super AMOLED дисплеї давно стали стандартом для моделей Samsung і лінійка Galaxy А (2017) не стала виключенням. Модель А5 комплектується Super AMOLED дисплеєм розподільною здатністю 1080x1920 (стандарт Full HD) і стане вірним супутником людини, яка не уявляє своє життя без серіалів, улюблених кліпів у високій якості та ігор з непересічною графікою. Екран достовірно передає кольори і зберігає високу контрастність навіть при сонячному світлі.

 

Камера

Окрім оновленого "заліза", у новій лінійці суттєво покращено додаток "Камера". Інтерфейс додатку спрощений, а керування інтуїтивно зрозуміле. Виклик камери можна робити навіть однією рукою з головного екрану або просто подвійним натиском на головну кнопку. А зміна роботи з фронтальної камери на основну та навпаки тепер здійснюється простим свайпом.

У моделях А5 та А7 дві (!) 16мегапіксельні камери – як фронтальна, так і основна. Основна камера з лінзою F1.9 супроводжується LED спалахом.

Приклади фото, зроблених моделлю А5

 
 
 
 

Тепер не треба шукати компроміс між якістю зйомки та зручністю – селфі та відео дзвінок при достатній швидкості інтернету будуть такої ж якості, як і при зйомці на основну камеру. Така комбінація камер не часто зустрічається на моделях середнього цінового сегменту.

Батарея

Моделі Galaxy A 2017 можуть скласти компанію на цілий вікенд, оскільки може протриматись без зарядки до 2 днів. Нова батарея на 3000 mAh у нашій А5 (та батарея на вражаючі 3600mAh у моделі А7) разом з режимом швидкісної зарядки (повний заряд з 0 до 100% за 1,5 – 2 години) дійсно надають можливість насолоджуватись перевагами смартфону – як неперевершеним екраном, так і захистом за стандартом IP68. Зі смартфоном можна подорожувати, гуляти день у парку або просто провести час далеко за містом і при цьому не турбуватись про заряд. Та навіть якщо ви просто любите грати на телефоні на дивані вдома – з новою лінійкою ви забудете про зарядку на 10-13 годин геймінгу.  

Карти пам’яті

Часто трапляється, що вбудованого обсягу пам’яті не вистачає, адже смартфон сьогодні виконує роль фотоальбому, бібліотеки, сховища улюбленої музики та фільмів.  Можливості смартфона можна розширити завдяки картам пам’яті. Лінійка Galaxy A (2017) підтримує карти обсягом до 256Гб.

Нові смартфони можна доповнити картами пам’яті, наприклад Samsung micro SD EVO+ . Вони мають безпрецедентний захист від екстремальних температур, вологи та навіть радіо магнітного випромінювання, тож дорогі вам моменти пам’яті та важливі документи будуть надійно захищені.

На карту пам’яті можна закинути декілька сезонів улюбленого серіалу, дюжину фільмів HD якості та сотні годин музики у форматі HiFi.

ВЕРДИКТ

Нові смартфони в залежності від інтенсивності використання можуть працювати до 2 днів на одному заряді, а повна зарядка зазвичай триває до 2 годин. У парі з sAMOLED дисплеєм такий смартфон – ідеальний вибір для любителя відео та ігор.

Дві камери, кожна на 16-мегапікселів, допоможуть зафіксувати кожну важливу мить вашого життя – селфі з друзями або виступ улюбленого виконавця.

Смартфони Galaxy A (2017) захищені за стандартом IP68 – це означає роботу до 30 хв на глибині 1,5 метрів, чого не було в даній лінійці раніше. Разом з новими смартфонами можна робити селфі під час туристичної поїздки або викликати таксі під проливним дощем і не турбуватись – смартфон не підведе.

Samsung приємно вразив оновленою лінійкою Galaxy А (2017). Смартфони все ближче підбираються до моделей флагманів за технічними показниками. А дизайн лінійки та матеріали створюють враження дорогого фешн аксесуару.

Реклама: