П’ять причин обрати систему Logitech GROUP для проведення відеоконференцій

П’ять причин обрати систему Logitech GROUP для проведення відеоконференцій

Четвер, 23 березня 2017, 06:00 -
Сьогодні відеоконференція вважається найкращим варіантом для організації спілкування на відстані:

не виходячи зі свого офісу ви маєте можливість зв’язатися з потрібними співробітниками, організувати ділову розмову з партнерами, обговорити термінові питання зі своїми представництвами в інших містах. Крім того, відеоконференцзв’язок – це реальний інструмент, здатний вплинути на ваші подальші дії.

За допомогою сучасної системи для відеоконференцій GROUP компанія Logitech вивела онлайн спілкування на якісно новий рівень. Тепер ви з легкістю зможете організувати онлайн-конференцію за участі від 14 до 20 осіб. Систему Logitech GROUP розроблено для великих і середніх аудиторій, вона дозволить легко спілкуватися з усіма учасниками так, якби вони знаходилися в одній кімнаті. Висока якість відео, кришталево чистий звук, функція ехоподавлення і зниження шуму, а також легкість в управлінні дозволять провести відео конференцію на найвищому рівні і без зайвих затрат часу.

Провідна американська консалтингова компанія Wainhouse Research підготувала огляд Logitech GROUP. Згідно слів аналітиків Айри Вайнштайн і Саара Літмана: "Logitech GROUP – це очевидне рішення для проведення відеоконференцій на великих підприємствах".

Logitech GROUP – це доступне рішення, яке перетворює будь-яке місце для проведення зустрічей на зручний багатоцільовий відеопростір. Нижче наведено п’ять причин зі звіту Wainhouse, які свідчать про те, що купувати Logitech GROUP вигідно.

Реклама:

Простота у використанні

Logitech GROUP – це готова до використання система, на налаштування якої потрібно менше п’яти хвилин. Аналітики Wainhouse відмічають, що більше часу йде на розпакування  всіх компонентів системи, ніж на їх підключення, оскільки абсолютно не потрібно налаштовувати конфігурацію.

Система дозволяє влаштовувати зустрічі згідно концепції BYOD (з використанням особистих пристроїв співробітників), зберігаючи високу якість звуку і зображення

Система Logitech GROUP передбачає можливість підключення особистих ґаджетів учасників конференції, включаючи планшети, ноутбуки і т.п. В комплект GROUP входить PTZ-камера з розширенням 1080 і кутом огляду 90°, а також аудиобаза з чотирма мікрофонами, що дозволяє створювати об’ємний звук.

Система може працювати з будь-якими стандартними додатками для відео конференцій

Якщо у вашій організації використовуються Microsoft Skype for Business / Lync, Cisco Jabber, Blue Jeans Network, Zoom, або інші додатки, Logitech GROUP розширить ваше уявлення про якість звуку і відео. Wainhouse успішно протестувала шість різних платформ на численних пристроях і виявила, що система з легкістю підключається до кожного дзвінку.

Logitech GROUP підійде для невеликих і середніх конференц-залів

Можливо встановити додаткові мікрофони, щоб розміщувати групи до 20 осіб. Logitech GROUP ідеально працює у невеликих і середніх конференц-залах. Камера системи має зону огляду у 90°, в базовій комплектації йде спікерфон з Bluetooth, також додатково підключається два зовнішніх мікрофони. За словами Wainhouse, "свої функції система виконує чітко і акуратно".

Доступність

Wainhouse відмічає, що Logitech GROUP – це дійсно цінна покупка. Вона набагато дешевша, ніж ряд сучасних систем для проведення конференцій. У звіті йдеться про те, що ціна "достатньо невисока при можливості використання системи у тисячах різних конференц-залів". Таким чином, Logitech GROUP – це чудове рішення для великих і маленьких організацій.

Згідно слів з відео огляду від Weinstein: "З такими характеристиками і цінником ми вважаємо, що Logitech GROUP – це гарна покупка".

Logitech GROUP доступна на ринку України за орієнтовною ціною 36 999 грн.

 

Реклама: