Новини компаній

Samsung Electronics Co., Ltd
"Samsung Electronics Украина" обещает вознаграждение за информацию о неофициальном импорте
"Samsung Electronics Украина" продолжает борьбу с импортом неофициальных телевизоров Smart TV. Компания предлагает вознаграждение в сумме 100 грн. за предоставление необходимых данных о неофициально импортированных телевизорах 2016 года производства
Samsung Electronics Co., Ltd
Samsung продаст сто уникальных смартфонов Galaxy S7 edge Injustice Edition
Акваполіс
Набридло чистити басейн? Довірте це завдання роботу
Aquatron Pool-Rover S2 50B — недорогий та компактний робот-пилосос, здатний взяти на себе усі клопоти, пов’язані з підтриманням ідеальної чистоти вашого басейну. Користуватися цим девайсом дуже зручно, а керувати ним зможе навіть дитина. Робот-пилосос не лише видаляє забруднення з дна басейну, а й фільтрує воду.
Продажа долгового портфеля
Товариство з обмеженою відповідальністю "Юніверсал Моторз Груп"
Корпорація "УкрАВТО" презентує нову послугу на ринку автомобілів з пробігом – "АвтоХІТ"
Корпорація "УкрАВТО", в рамках найдравовішої автоподії 2016 року – Столичного Автошоу – заявляє про початок діяльності з продажу автомобілів з пробігом під егідою "АвтоХІТ".
Товарна біржа "Українська енергетична біржа"
Корекція біржових котирувань на внутрішньому ринку нафтопродуктів
У вівторок, 07 червня 2016 року на торговому майданчику ТБ "Українська енергетична біржа" пройшли чергові біржові торги нафтопродуктами UGV-21 виробництва ПАТ "Укргазвидобування". Всього на торги було виставлено 9 970 тон нафтопродуктів.
PROMO
Авторизация на сайтах через СМС: для чего это нужно?
TTT
Sony Xperia M4 Aqua Dual E2312 Black — надійний товариш на суші і в воді!
Yokohama – японский знак качества
Каждый автовладелец, независимо от автомобиля, на котором он ездит, должен своевременно менять резину, соответствующую сезону.
ВОЛЯ
Чи є життя без інтернету?
Доступ до мережі інтернет життєво необхідний практично кожній людині, яка живе в сучасному світі. Цілі можуть бути абсолютно різні: робота, навчання, додатковий заробіток, дозвілля (ігри, фільми і так далі), спілкування з рідними і близькими людьми, перегляд оголошень і покупка товарів (послуг).
PROMO
Качественный текстиль это здоровый сон.
Pokupon.ua
Особистий гід по знижкам на просторах інтернету
Успіх багатьох людей в тому, що вони знають ціну кожній копійці. Навіть якщо в грошах абсолютно немає потреби, звертатися з ними потрібно дбайливо і витрачати їх тільки з розумом. Якщо є можливість заощадити, то чому б їй і не скористатися! А хто з нас не любить знижки?
PROMO
Секреты приобретения недвижимости в Болгарии. Киев, 9 апреля!
Visa Lady Card від УкрСиббанку підкорила подіум
Жіноча картка Visa Lady Card від УкрСиббанку BNP Paribas Group надихнула українського модельєра Андре Тана на створення унікального золотого образу для показу на Ukrainian Fashion Week 2016
ТОВ "Українські лісопильні"
Фінський погляд на Україну: Рівненщина має великий потенціал для розвитку