MASTER:Бухгалтерія - програма для бухгалтерського обліку в державних установах

Вівторок, 31 жовтня 2017 —
Українська програма для ведення бухгалтерського обліку MASTER:Бухгалтерія відтепер має конфігурацію, що адаптує її під роботу державних установ.
Ця програма повністю замінює заборонений для державних підприємств російський софт. MASTER:Бухгалтерія - це комплексне функціональне рішення, яке охоплює всі напрями бухгалтерського обліку в будь-якій державній установі.
MASTER:Бухгалтерія розроблена спеціально для українського ринку. Розробка програми здійснена програмістами із багаторічним досвідом впровадження ІТ-рішень на підприємствах України у співпраці з досвідченими бухгалтерами. В разі зміни податкового законодавства розробники оперативно випускають оновлення програми. Функціонал MASTER:Бухгалтерії адаптований під специфіку обліку в бюджетних установах України. Софт охоплює такі види операцій:
  • Облік основних засобів та інших необоротних матеріальних активів;
  • Переоцінка та індексація основних засобів. Облік матеріальних цінностей та МШП;
  • Облік фінансово-господарських операцій;
  • Формування звітності;
  • Фінансування;
  • Реалізовано друк звітів;
  • Нарахування заробітної плати та грошового забезпечення;
  • Кадровий облік.
  • У програмі реалізована можливість для розгортання мережевої бухгалтерії. Це дозволить об’єднати всі процеси установи в одній комплексній системі. На MASTER:Бухгалтерію легко перейти з інших програм для бухгалтерського обліку. Дані про контрагентів, співробітників установи, інформація по договорах швидко копіюються за допомогою шаблонів документів. До MASTER:Бухгалтерії переноситься й історія роботи в інших програмах за попередні періоди. Бухгалтер легко знайде потрібний документ, сформує платіжне доручення або нарахує зарплату працівникам. У період, коли всі бюджетні установи переходять на український софт, MASTER:Бухгалтерія робить все для того, аби здійснити цей перехід максимально швидко та ефективно. Для користувачів постійно працює служба підтримки. “Програма для бухобліку в державних установах повинна бути простою, зручною і завжди доступною. Такою і є MASTER:Бухгалтерія. Цю програму може використовувати будь-яка державна установа. Все просто: кожну операцію можна здійснити у пару кліків”, - коментує мету створення MASTER:Бухгалтерії Марія Галелюка, керівник проекту. Сервіс буде корисний державним установам, що шукають українське програмне забезпечення для ведення бухгалтерського обліку. Перенести дані з інших систем легко, почати роботу - просто. Компанія проводить навчання та презентації для нових користувачів програми. За оголошеннями та оновленнями слідкуйте на Фейсбук сторінці MASTER:Бухгатерія. Щоб стати користувачем MASTER:Бухгалтерія, зайдіть на сайт продукту, оберіть тарифний план та замовте пробну версію програми. Можна також звернутися за телефоном у службу підтримки: +38 (044) 333 444 7.
    Контактна інформація для преси: Інна Єщенко, PR-менеджерка проекту MASTER:Бухгалтерія +38(095)184-11-61 press@masterbuh.com
Реклама: