Чи є життя без інтернету?

Понеділок, 18 квітня 2016 —
Доступ до мережі інтернет життєво необхідний практично кожній людині, яка живе в сучасному світі. Цілі можуть бути абсолютно різні: робота, навчання, додатковий заробіток, дозвілля (ігри, фільми і так далі), спілкування з рідними і близькими людьми, перегляд оголошень і покупка товарів (послуг).
Важливо одне, без інтернету в наш час нікуди. Не тільки молоді користувачі щодня освоюють всесвітню павутину, навіть пенсіонери і завзяті противники технологій долучилися до дзвінків по відеозв'язку. Телефонувати в іншу країну, наприклад, досить накладно, тому все більше жителів України переходять на відео дзвінки, відповідно потребують якісного інтернет-провайдера. Попит на підключення до мережі інтернет є завжди, люди пробують різних провайдерів, переходячи від одного до іншого. У кого-то дешевше, у кого-то більше покриття, а хтось бере якістю зв'язку. Але є один інтернет-провайдер, в арсеналі якого всі перераховані вище плюси - це Воля! За версією міжнародного конкурсу "Вибір року 2015", провайдер названий кращим в сфері цифрових розваг, має довіру і позитивні відгуки клієнтів — що є запорукою успіху і процвітання компанії.
Якщо ви все ще не підключені до Волі - саме час зробити це сьогодні, тільки для нових абонентів діє акція, запаморочливі знижки на пакет "Шалена весна". Швидкісний інтернет з необмеженим обсягом трафіку, швидкість до 100 Мб/с, все це лише за 49 гривень на місяць! Прямо на сайті http://volia.com/ukr/ можна оформити заявку, досить просто вказати свій номер будинку і контактні дані, вартість підключення всього 1 гривня. Багатьох порадує послуга "Гіпершвідкість", вона йде в якості доповнення до безлімітного інтернету, активувати її легко і просто, всього за 5 гривень на місяць у вас буде унікальна можливість збільшити швидкість підключення до максимальної одним натисканням кнопки. Незалежно від пакета, швидкість не знизиться до кінця наступного дня. Воля пропонує не тільки надійне підключення до мережі інтернет, але і якісне телебачення. Прямо на сторінках ресурсу є можливість порівняти пакети ТВ і вибрати найбільш підходящий, зверніть увагу, що кінцева вартість залежить від кількості телевізорів у квартирі. Поспішайте скористатися акцією "ТБ у подарунок до Вашого інтернету!" Це удвічі, а то й втричі допоможе заощадити сімейний бюджет. Заходьте в особистий кабінет, вказавши номер договору і пароль, і слідкуйте за спеціальними пропозиціями компанії. Тримайте руку на пульсі нашого часу!
Реклама: