Preply позмагається за приз від Cross Border Angels

Середа, 11 листопада 2015 —
Preply став єдиним глобальним освітнім проектом серед представлених на конкурсі стартапів у Казахстані. У рамках конференції TechConnect Astana 12 листопада буде озвучений найбільш перспективний стартап. Подія стане частиною Тижня інновацій в Казахстані.
Український стартап Preply в числі 10 фіналістів із п'яти країн візьме участь в інтенсивних тренінгах менторів з Кремнієвої долини і побореться за головний приз у розмірі $ 25000 від Cross Border Angels (CBA). До складу журі входять Анна Дегтярьова, генеральний директор і засновник бізнес-акселератора Happy Farm, Ігор Шойфот, партнер венчурного інвестиційного фонду TMT Investments, Каушал Чокші (Kaushal Chokshi), президент СВА, і Марта Емерсон (Marta Emerson), віце-президент венчурного фонду Scaale Group. "Дуже приємно усвідомлювати, що Україна представлена найбільш авторитетно серед фіналістів конкурсу, — зазначив Кирило Біга, співзасновник та керуючий партнер Preply. — Ми націлені забрати головний приз у битві, але одночасно вболіваємо за співвітчизників. Перемога українського стартапу стане ще одним свідченням високого інтелектуального потенціалу нашої країни". Конференція TechConnect Astana організована Міністерством з інвестицій та розвитку Республіки Казахстан, Національним агентством з технологічного розвитку, Асоціацією стипендіатів Міжнародної стипендії Президента Республіки Казахстан "Болашак" та міжнародним бізнес-акселератором Happy Farm. Захід проходить в рамках Тижня інновацій.
ПРО КОМПАНІЮ Preply.com PREPLY — сервіс для пошуку репетиторів. Сервіс заснований в квітні 2013 року. Країни присутності Preply: Росія, Україна, Казахстан, Білорусія, Польща. На даний момент сервіс залучив близько 13500 репетиторів і 38500 учнів на свій майданчик. Вивчаючи англійську по скайпу, користувачі зможуть заощадити час і гроші і вивчити мову з кращими викладачами. Оплачувати заняття можна за допомогою платформи, вартість заняття репетитор визначає самостійно. Заняття проводяться локально і по skype. У планах компанії нарощувати експансію в розвинених країнах Західної Європи, що в короткостроковій перспективі дасть вихід на нову аудиторію в 700 млн людей. Про конференцію TECHCONNECT ASTANA Всього на заході в столиці Казахстану зустрінуться 150 інвесторів, засновники 150 найкращих стартапів і 1500 гостей з Центральної Азії, США, Європи та СНД. Більш детальна інформація про спікерів конференції розміщена тут. Крім тематичних панелей і доповідей у рамках події будуть організовані зустрічі з керівництвом країни і членами уряду Казахстану, керівниками найбільших компаній та IT-підприємцями з Європи та СНД. Стежити за подією можна на сайті techconnect.tech і на facebook.com/techconnect.tech. +38 044 392 29 82
Реклама: