Програма експрес-страхування житла UNIQA и FORTER

Вівторок, 19 серпня 2014 —
Лідер ринку охоронних систем та систем відеоспостереження компанія Фортерспільно зі страховою компанією УНІКА (входить в UNIQА Insurance Group) створили вигідне рішення щодо забезпечення збереження житла

Лідер ринку охоронних систем та систем відеоспостереження компанія «Фортер» спільно зі страховою компанією «УНІКА» (входить в UNIQА Insurance Group) створили вигідне рішення щодо забезпечення збереження житла. Новий пакет послуг дозволяє придбати якісні засоби для захисту вашого будинку або офісу за низькими цінами, а також страхування за неймовірно вигідними умовами.

Страхування від компанії Фортер

У світлі останніх подій в Україні, особливо в тих регіонах, де проходять найбільш загострені етапи бойових дій, більша частина населення зіткнулася з проблемою забезпечення своєї безпеки та збереження майна. Якщо звернутися до статистики, можна побачити, що число крадіжок зі зломом, грабежів та нападів зросла в рази, почастішали епізоди вандалізму і мародерства. Також слід відзначити і збільшене число «горе-підприємців», охочих нагріти руку на чужих бідах. Багато хто помітно пожвавилися, запримітивши, що можна заробити на послуги чи продукцію, попит на які різко зріс у зв'язку з тим, що відбувається.

Технічні рішення для забезпечення безпеки  

Далеко не всі можуть дозволити собі скористатися послугами пульта «Держохорони - ДСО», тим більше, що процес трудомісткий в оформленні. Компанія «Фортер» пропонує сучасну техніку для формування оптимальної системи безпеки. На базі обладнання від провідних торгових марок в сфері безпеки Altronics і CoVi Security можливо спроектувати і реалізувати будь-яку систему безпеки і контролю доступу в будинку або квартирі, яка оптимально враховує всі потреби користувача. Основною перевагою таких систем перед аналогами - це доступність в управлінні і налаштуванні, навіть зовсім недосвідченим користувачам. Що важливо, бездротові системи сигналізації не зіпсують ремонт та декоративні елементи на об'єкті під час монтажу. 

Сігналізація від компанії Фортер

На сьогоднішній день хітом продажів стала система сигналізації AL-90 від Altronics. Популярність даної новинки серед споживачів пояснюється компактністю, неймовірної простотою в установці та налаштування, широким колом варіантів управління. Керувати сигналізацією AL-90 Ви можете, як вам завгодно: за допомогою sms і дзвінків, за допомогою програми на смартфоні, брелоків.
В комплексі з сигналізацією рекомендують встановлювати системи відеоспостереження з підключенням до мережі Інтернет. Адже це дозволить при тривозі переглянути з мобільного телефону все, що відбувається на об'єкті.

Популярний комплект відеоспостереженняПопулярний модельний ряд  комплектів відеоспостереження від CoVi Security має маркування «встанови сам». Тобто покупець відразу отримує все необхідне для монтажу системи на 4 камери, з можливістю нічної зйомки і установки пам'яті, що дозволяє зберігати архів цілий місяць. Системи сигналізації передбачають можливість розширення під інші потреби замовника, наприклад, установку додаткових датчиків задимленості, загазованості, вібрацій, руху, затоплення та інших.
Менеджери компанії Фортер допомагають складати оптимальні комплекти для вирішення поставлених задач на об'єктах. Таким чином, реалізуються повноцінні охоронно-пожежні системи, що дозволяють захиститися не тільки від крадіжок, але і від побутових проблем, які можуть трапитися: пожежа, природні катаклізми, затоплення сусідами, або в результаті несправності системи водопостачання і т.д.
Оскільки компанія «Фортер» є офіційним імпортером даної техніки в Україні, для клієнтів виключений ризик отримати неякісні комплектуючі або підробку. 

Додаткове страхування житла

Подарунок - знижкаУстановка якісної системи відеоспостереження та сигналізації, істотно знижує ризик псування або крадіжки майна.

Піклуючись про своїх клієнтів, які хочуть перестрахуватися на 100% інтернет-магазин Forter.com.ua пропонує унікальне рішення - знижку 15% на страхування житла в якості подарунка при купівлі будь-яких охоронних систем.

Для того, щоб зробити страхування доступним абсолютно усім верствам населення, було розроблено унікальні страхові продукти і тарифи. Тепер застрахувати свою квартиру кияни можуть по ціні: 27 грн. за 1 кв.м., а жителі регіонів всього за 10 грн. / 1кв.м. При цьому страховий ліміт на 1кв. м становить до 15 тис. грн.!

Щоб було наочніше, розглянемо приклад: Ви - житель регіону України з квартирою в 60 м.кв. З нашою знижкою страховий поліс обійдеться вам всього в 510 грн. на рік. При цьому страхова сума складе майже мільйон (60 * 15 000 = 900 тис. грн.) гривень. І покриє ця страховка абсолютно все: від проникнення третіх осіб і комунальних негараздів до падіння метеорита !!!

Таким чином, компанія «Фортер» спільно з UNIQA гарантують захист Вашій родині, майну й бізнесу на всі 100%.

Реклама: