Мінтранс знову шукає, хто будуватиме в аеропорту Львова

Середа, 19 серпня 2009, 11:12

Міністерство транспорту і зв'язку України оголосило повторний конкурс з відбору інвестора для будівництва пасажирського терміналу на території державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів".

Відповідно до оголошення Мінтрансзв'язку, оприлюдненого в середу, початкова сума платежу для отримання права на підписання інвестугоди становить 1 млн. гривень, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Ціна кроку на аукціоні становить 100 тис. гривень.

Аукціон відбудеться 9 жовтня. Останній термін прийому заявок - 14 вересня, пропозицій учасників - 5 жовтня.

Реклама:

Як повідомлялося, 12 серпня, в останній день подачі документів на конкурс, Мінтрансзв'язку не отримало жодної заявки від потенційних інвесторів.

Конкурс з відбору інвестора на будівництво пасажирського терміналу в державному підприємстві "Міжнародний аеропорт "Львів" був оголошений у липні і мав відбутися 9 вересня 2009 року.

Орієнтовна сума інвестицій в проект складає 1 млрд. 107,78 млн. гривень.

22 липня уряд затвердив порядок проведення аукціону з відбору інвестора для будівництва у Львівському аеропорту нового терміналу. Згідно з новими умовами, переможець аукціону отримає в управління весь майновий комплекс аеропорту.

Львівський аеропорт включає злітно-посадкову смугу довжиною 2510 м і шириною 45 м, здатну приймати повітряні судна зі злітною масою до 350 тонн. До його структури входить аеровокзал з пропускною здатністю 240 пасажирів на годину.

У 2008 році аеропорт збільшив пасажиропотік на 25,5% - до 532,1 тис. чоловік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!