"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Із завтрашнього дня в Україні починаються внутрішні авіарейси "Візз ейр"

Четвер, 10 липня 2008, 17:50

11 липня, low-cost перевізник - авіакомпанія "Візз Ейр Україна" - запускає 7 перших внутрішніх авіарейсів зі своєї операційної бази в київському аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомили в прес-службі Міністерства транспорту та зв'язку, повідомляє агентство "УНІАН".

Відповідно до повідомлення, бюджетні рейси будуть літати з "Борисполя" у Львів, Одесу, Сімферополь, Харків і Запоріжжя. Також українські пасажири зможуть літати в Сімферополь зі Львова та Харкова.

Середня вартість квитка складе близько 30-50 доларів, найдешевший авіаквиток з урахуванням всіх зборів коштує 79 грн.

Реклама:

Як повідомлялося, продаж квитків почався ще 25 квітня. Компанія "Візз Ейр Україна" одержала сертифікат експлуатанта від Державної авіаційної адміністрації України наприкінці червня 2008 рjre, 27 червня в Україну прибув її перший літак - новий Airbus A320.

Крім 7 внутрішніх авіарейсів, авіакомпанія "Візз Ейр Україна" з вересня 2008 року планує запустити три міжнародні рейси - з Києва в Лондон (Великобританія), Дортмунд (Німеччина), Мілан (Італія), по три рейси на тиждень.

Компанія в 2009 році розраховує мати вже 5 літаків А320, в 2010 - 9, в 2011 - 11, а в 2012 - 14 літаків.

В активі Wizz Air Group перебувають чотири компанії Wizz Air в Угорщині, Болгарії, Польщі та Румунії. Група компаній використовує сім баз у названих країнах, штат компанії становить 700 чоловік. 17 літаків Wizz Air Group обслуговують більше 100 маршрутів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!