"Можливо, вже у квітні": Uklon цьогоріч почне працювати за кордоном

П'ятниця, 7 квітня 2023, 17:22 -

Український сервіс виклику таксі Uklon планує найближчим часом розпочати роботу у двох країнах - можливо, вже у квітні.

Про це в інтерв'ю liga.net заявив операційний директор та співзасновник компанії Сергій Смусь.

"Шкодую, що ми довго наважувались на експансію. У травні 2022 року ми планували увійти до першої країни, а загалом минулого року мали зайти щонайменше у три країни, ще в одній - запуститись за франшизою.

Зараз ми працюємо, щоб дуже скоро це таки відбулося, можливо, вже у квітні", - розповів Смусь.

Реклама:

При цьому він не уточнив, про які саме країни йдеться.

"Спершу у планах зайти у дві країни, які поки не називатиму, з перервою у три-чотири місяці. Ще в одну заходитимемо з партнером", - додав операційний директор Uklon.

Видання нагадує, що у грудні 2021 року Uklon вийшов на ринок Молдови, але вже у березні 2022 року роботу сервісу призупинили через початок повномасштабної війни в Україні та проблеми з партнером.

Реклама:

"Ми її [Молдову] запускали як тест - це дало нам дуже великий досвід. Ми закрили цей ринок, бо не було можливості туди їздити: війна, багато невідомих, вирішили не витрачатись ще на той напрям. Але основним фактором був партнер, який не виправдав наших сподівань", - розповів Смусь.

Він додав, що вартість виходу на новий ринок становить не менше 1 млн доларів на країну.

"Спланувати у новій країні бюджет дуже складно. В усіх країнах зараз доволі конкурентне середовище, всюди буде щонайменше один світовий конкурент", - резюмував Смусь.

Економічна правда

Реклама: