Без світла частина споживачів на Житомирщині та Харківщині, інші регіони без лімітів - Укренерго

П'ятниця, 10 березня 2023, 12:48 -

У п’ятницю, 10 березня, енергосистема продовжує відновлюватись після останньої масованої атаки росіян напередодні, наявного виробництва електроенергії достатньо для споживання. 

Про це повідомляє пресслужба НЕК "Укренерго".

"Через пошкодження, як наніс ворог, у Житомирі та Харкові частина споживачів усе ще залишаються без електропостачання. Критична інфраструктура цих міст працює переважно від автономних джерел живлення", - йдеться в повідомленні.

Також 9 березня ворог продовжував обстрілювати Дніпропетровщину та Запоріжжя, через що у цих регіонах діють аварійні відключення. Ліміти споживання до решти областей не доводились.

Реклама:

"Ремонтні бригади роблять усе можливе, щоб якомога швидше відновити стабільне електропостачання, однак відновлювальні роботи потребують часу", - наголосили в Укренерго.

Нагадуємо:

На Харківщині тривають роботи з відновлення електропостачання після масованого ракетного удару напередодні, без світла залишаються 520 тисяч споживачів.

Реклама:

Ліквідація наслідків 15-ї терористичної атаки росіян на енергосистему триває - станом на 19:00 9 березня найскладніша ситуація була на Харківщині та Житомирщині.

Реклама: