"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна отримала від Німеччини 334 тонни обладнання на відновлення енергетичної інфраструктури

Субота, 11 лютого 2023, 18:00 -
 
facebook  міністерства енергетики україни

Німеччина передала Україні майже 334 тонни обладнання для відновлення енергетичної інфраструктури, зокрема 40 трансформаторів від Stromnetz Berlin GmbH. 

Про це повідомила пресслужба міністерства енергетики у  Facebook.

"З липня до України надійшло від німецьких партнерів 43 вантажі гуманітарної допомоги для потреб енергетики. Це майже 334 тонни обладнання. Лише за останній тиждень було доставлено 4 вантажі загальною вагою понад 59 тонн", розповідають в міністерстві. 

Зазначається, що в рамках Німецько-Українського Енергетичного партнерства міністерство енергетики України отримало від німецького оператора мережі Stromnetz Berlin GmbH 40 трансформаторів.

Реклама:

Серед отриманого Україною обладнання також є генератори, арматура для повітряних ліній, розподільне та освітлювальне обладнання, електричні інструменти.

Нагадаємо:

Міненерго передало АТ "Херсонобленерго" 45 тонн обладнання для ремонту та відновлення постраждалих від російських обстрілів енергетичних об’єктів.

Реклама:

Найближчими днями Польща направить до України третій пакет обладнання, необхідного для відновлення енергетичного сектора після російських атак.

Реклама: