АРМА шукає управителя для арештованих активів виробника "Моршинської" 

П'ятниця, 10 лютого 2023, 15:43 -

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів, отриманих від корупційних злочинів, оголосило конкурс на управителя виробника мінеральних вод, зокрема торгових марок "Моршинська", "Миргородська" та Borjomi.

Про це повідомляє пресслужба АРМА.

Потенційним учасникам конкурсу пропонують управління корпоративними правами іноземних компаній, а саме:

  • корпоративними права іноземної компанії у вигляді 100% частки статутного капіталу юрособи, що спеціалізується на виробництві безалкогольних напоїв, виробництві мінеральних вод та інших вод, розлитих у пляшки, що становить 8, 8 млн грн;
  • корпоративними права іноземної компанії у вигляді акцій простих бездокументарних іменних юрособи, що спеціалізується на оптовій торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, загальною номінальною вартістю 4,5 млн грн.

Прийом документів від компаній триватиме до 22 лютого. 

Реклама:

Нагадуємо:

У червні 2022 року суд заарештував акції та кошти на суму 53,4 млн грн у компанії з виробництва та реалізації мінеральної води, яка належить російському олігарху Міхаілу Фрідману.

В Україні Фрідман з партнерами Германом Ханом та Пьотром Авеном володіє компанією IDS Group Ukraine, "дочкою" міжнародної групи IDS Borjomi International (входить до "Альфа-груп"). На ринку, крім того, що компанія є ексклюзивним імпортером води "Боржомі" в Україні, вона представлена низкою брендів, зокрема, водами "Моршинська" та "Миргородська". 

Реклама:
Реклама: