Twitter зрівняв ціну підписки Blue на Android і iOS до 11 доларів на місяць

Четвер, 19 січня 2023, 13:52 -

Twitter заявив у середу, що підписка на Twitter Blue для Android коштуватиме 11 доларів на місяць - стільки ж, як і для підписників на iOS, при цьому пропонуючи дешевший річний план для веб-користувачів у порівнянні з щомісячними платежами.

Про це пише Reuters.

Таким чином, синя галочка - раніше безкоштовна для перевірених акаунтів політиків, відомих особистостей, журналістів та інших громадських діячів - тепер буде відкрита для всіх, хто готовий платити.

"Минулого року ця функція була впроваджена, щоб допомогти Twitter збільшити доходи, оскільки власник компанії Ілон Маск бореться за утримання рекламодавців.

Реклама:

Користувачі Android зможуть придбати щомісячну підписку Twitter Blue за $11, таку ж ціну, як і для користувачів iOS від Apple.

Вища ціна для користувачів Android, ймовірно, компенсує плату, яку стягує магазин Google Play Store для Android, подібно до App Store для Apple", - пише агентство.

Річний план підписки на Blue, доступний лише в Інтернеті, коштує $84.

Реклама:

Знижка для веб-користувачів буде доступна в таких країнах, як США, Канада, Велика Британія, Японія, Нова Зеландія та Австралія, повідомили в Twitter.

Раніше в грудні Маск додав, що основна синя галочка Twitter матиме вдвічі менше реклами, а до наступного року платформа запропонує вищий рівень без реклами.

Читайте також: Як тобі таке, Twitter? Що витворяє Ілон Маск із соціальною мережею

Економічна правда

Реклама: