Маск починає скорочення співробітників Twitter – FT

П'ятниця, 4 листопада 2022, 09:59 -

Віднедавна власник та CEO Twitter, мільярдер Ілон Маск починає процес скорочення штату Twitter, про що він повідомив співробітників в електронному листі.

Про це пише Financial Times з посиланням на електронний лист, з яким ознайомилася редакція.

Співробітники Twitter будуть повідомлені про свій статус зайнятості до 9 ранку PT в п'ятницю (18:00 за Києвом).  

"Із прагненням оздоровити Twitter, ми пройдемо через складний процес скорочення нашої глобальної робочої сили в п'ятницю", – йдеться в електронному листі, який був отриманий співробітниками днем раніше. 

Реклама:

В електронному листі не уточнюються масштаби скорочення штату. Однак раніше Маск розробив плани скорочення близько 3700 робочих місць, або половини штату, хоча остаточна цифра може змінитися.

В електронному листі в четвер повідомлялося, що офіси Twitter будуть тимчасово закриті, а в п'ятницю буде призупинено доступ до всіх бейджів, "щоб забезпечити безпеку кожного співробітника, а також систем Twitter і даних клієнтів".

Напередодні електронного листа співробітники Twitter на форумі Blind, де технічні працівники можуть анонімно ділитися повідомленнями, поділилися своїм розчаруванням у стилі управління Маска.

Реклама:

Нагадуємо:

Новий очільник Twitter Ілон Маск планує звільнити до половини співробітників Twitter в рамках масштабного скорочення витрат компанії.

Три топменеджери Twitter залишають компанію після закриття угоди про її купівлю мільярдером Ілоном Маском, вони отримають понад 100 млн доларів вихідної допомоги та інших виплат.

Американський мільярдер, очільник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск почав керувати Twitter, а попереднє керівництво залишило штаб-квартиру.

Реклама: