АРМА оголосило конкурси на управителів арештованих санаторіїв, в яких розміщуватимуть ВПО

Четвер, 3 листопада 2022, 16:24 -

АРМА оголосило конкурси з відбору управителів для арештованих готелів, санаторіїв та баз відпочинку, які використовуватимуть для забезпечення житлом ВПО та реабілітації військовослужбовців.

Про це повідомляє пресслужба АРМА.

Відкриті конкурси наразі оголосили для 22 об’єктів нерухомості у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській, Київській областях.

Серед них: 

Реклама:
  • готель "Турист" у Києві;
  • лікувально-оздоровчий комплекс "Верховина" в Івано-Франківській області;
  • санаторії "Карпати", "Квітка полонини", "Поляна" у Закарпатській області;
  • санаторій "Куяльник" в Одесі тощо.

Стати управителем можуть як приватні, так і державні або комунальні підприємства, які займаються господарською діяльністю за відповідним профілем. 

Один з головних пунктів програми управління кожного учасника конкурсу – відсоток загальної площі об’єкта нерухомості, який управитель надаватиме для згаданих соціальних цілей. 

В Агентстві пояснили, чим вищу частку номерного фонду або квадратних метрів для ВПО та військовослужбовців запропонує потенційний управитель, тим більш конкурентною буде його пропозиція.

Реклама:

Нагадуємо:

В уряді обговорили порядок передачі арештованого та передавного АРМА майна в управління місцевої влади або приватним управителям для забезпечення внутрішньо переміщених осіб житлом.

В Україні наразі облаштували 6570 місць компактного проживання для переселенців та влада продовжує збільшувати їх кількість.

Реклама: