Укртелеком почав ремонт інфраструктури в звільнених населених пунктах Херсонщини

П'ятниця, 18 листопада 2022, 10:40 -

Телекомунікаційний оператор "Укртелеком" почав ремонтно-відновлювальні роботи в деокупованій частині Херсонської області.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Після завершення всіх необхідних заходів з боку ЗСУ, ДСНС, Нацполіції та  отримання відповідних дозволів розпочато відновлення інфраструктури. 

Наразі такі  роботи уже виконують на 30% деокупованої території області, де розгорнуто мережі Укртелекому. Фахівці Укртелекому проводять обстеження пошкоджених і знищених  ворогом мереж, будівель, обладнання і розпочинають їх відновлення. 

Реклама:

"Ремонтно-відновлювальні бригади були готові заздалегідь і тому одразу, за умови безпечного перебування співробітників на цих територіях, приступили до роботи", – йдеться в повідомленні.

Технічні підрозділи Укртелекому координують свої дії з Держспецзв’язком, ДСНС і ЗСУ та відновлюють свою телекомунікаційну інфраструктуру, щоб забезпечити інтернет та телефонію для мешканців і підприємств деокупованих населених пунктів. 

Однак компанія наголошує, що надання телекомунікаційних послуг залежить від наявності сталого електропостачання.

Реклама:

Нагадуємо:

Російські військові, відступаючи з правобережної частини Херсонської області, замінували територію сонячної електростанції у Білозерському районі.

Перші базові станції мобільних операторів у Херсоні через відсутність світла працюють на генераторах та терміналах Starlink.

Реклама: