"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Графік погодинних відключень застосували в Києві та семи областях

Субота, 12 листопада 2022, 10:00 -
 
getty images

У суботу, 12 листопада, Диспетчерський центр "Укренерго" надав операторам обленерго обсяги для обмеження електропостачання для споживачів у м. Київ та семи областях.

Про це повідомляє пресслужба "Укренерго".

Оновлено від 10:17. Через пошкодження, яких зазнала енергетична інфраструктура під час вчорашньої атаки ворога, Укренерго додатково застосувало аварійні відключення споживачів у м. Києві Київській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Житомирській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях.

Відповідно, планові відключення діятимуть з 00:00 – 24:00 у м. Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях.

Реклама:

У інших областях України відключення не прогнозуються. 

Застосування погодинних відключень передбачає, що певні групи споживачів за певним розкладом, складеним операторами розподільчих мереж для кожної області. Знайти інформацію про відключення саме для вашої області або міста ви можете на сайті, в особистому кабінеті, або в соцмережах вашого оператора системи розподілу (обленерго). 

Посилання на сайти обленерго можна знайти тут.

Реклама:

Також читайте: Як довго триватимуть вимкнення світла і чи можливий блекаут: питання-відповіді

Нагадаємо:

Міністерство енергетики доручило перевірити розподіл графіків планових відключень електроенергії через скарги бізнесу та побутових споживачів.

Реклама: