АРМА передали активи та нерухомість підприємства російського мільярдера на 300 мільйонів

Середа, 21 вересня 2022, 15:43 -

Подільська окружна прокуратура Києва передала в управління АРМА арештовані корпоративні права російської компанії на близько 300 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Також в управління Нацагентства передали комплекс приміщень загальною площею 5 тис кв м та понад 1,5 тис га землі.

Слідство встановило, що у столиці та на території інших регіонів здійснює діяльність підприємство, кінцевим бенефіціарним власником якого є російський мільярдер. Відповідно, існує значний ризик у прийнятті керівництвом підприємства рішень на шкоду державній безпеці України.

Реклама:

Відтак, за клопотанням прокуратури суд арештував корпоративні права та майно підприємства.

Досудове розслідування за фактами здійснення інформаційної діяльності у співпраці з державою-агресором, його окупаційною адміністрацією, спрямованих на підтримку держави-агресора, її окупаційної адміністрації чи збройних формувань та на уникнення нею відповідальності за збройну агресію проти України триває.

Нагадуємо:

Реклама:

Подільська окружна прокуратура Києва в межах рослідування кримінальної справи передала на користь Збройних Сил України 500 мільйонів гривень, які належали колаборанту.

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних злочинів (АРМА) вперше ініціювало купівлю за арештовані кошти військових облігацій.

Економічна правда

Реклама: