Завод "Єврокар" на Закарпатті у червні відновить випуск автомобілів Škoda

П'ятниця, 13 травня 2022, 11:59 -

Офіційний дистрибутор автомобілів ŠKODA в Україні - компанія "Єврокар" - заявила про відновлення прийому замовлень і виробництва. Завод "Єврокар" у Закарпатті знов запрацює у червні.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"У травня офіційний дистрибутор відновив прийом замовлень на автомобілі ŠKODA. Запуск заводу "Єврокар" у Соломоновому на Закарпатті заплановано на початок червня", - кажуть у пресслужбі.

Ціни і комплектації доступних для замовлення автомобілів розміщені на сайті https://www.skoda-auto.ua.

Реклама:

При цьому, офіційний строк поставки складатиме до 280 днів, однак фактично він залежатиме від кількості замовлень у черзі і може бути меншим, пояснили в компанії.

Для придбання також доступні автомобілі на складі, що були у наявності до 24 лютого.

Гарантія на автомобілі Škoda під час дії воєнного стану в Україні зберігається у разі несвоєчасного проходження планового ТО за умови дотримання рівня технічних рідин.

"Єврокар" у березні тимчасово зупинив виробництво та відвантаження автомобілів у зв'язку з агресією РФ проти України та запровадженням воєнного стану в країні.

Читайте також: Заводи, які працюють на Mercedes, Porsche та Audi. Що Україна виробляє для світового автопрому

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: