Камишина призначили постійним керівником "Укрзалізниці"

П'ятниця, 25 березня 2022, 09:30
 
Олександр Камишин
фото: одеська ода

Олександр Камишин, якого в серпні 2021 року було призначено в. о. голови правління "Укрзалізниці", очолюватиме компанію на постійній основі протягом чотирьох років.

Про це повідомив Камишин.

"Кабмін затвердив нашу команду правління на постійній основі: членів правління затверджено на три роки, мене – на чотири. Так подала наглядова рада, Кабмін підтримав", – написав він.

Камишин нагадав, що чергові тимчасові повноваження його та правління вже двічі продовжувалися і закінчувалися б 31 березня.

Реклама:

"Тепер сторінку "тимчасового правління" ми перегортаємо і починаємо з чистого аркуша. За відведений час треба ще встигнути довоювати війну, а потім усе відбудувати", – наголосив голова "Укрзалізниці".

Камишин закінчив Київський політехнічний інститут та Міжнародний університет фінансів, має перший рівень ACCA у сфері обліку та аудиту, пройшов управлінські програми в бізнес-школі Insead (Франція).

У 2009-2012 роках керував Карлівським машинобудівним заводом, який контролюється інвесткомпанією Dragon Capital.

У 2012-2019 роках працював у компанії SCM, де обіймав посаду інвестиційного менеджера та члена Наглядової ради транспортних холдингів групи SCM.

З початку 2020 року до приходу в Мінінфраструктури був керівним партнером інвесткомпанії Fortior Capital.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: