"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Іспанський лоукостер Vueling почав рейси до "Борисполя"

Вівторок, 7 грудня 2021, 19:45
 
фото: аеропорт бориспіль

Іспанський лоукост-перевізник Vueling розпочав пасажирські рейси регулярного сполучення між Парижем та Києвом (міжнародний аеропорт "Бориспіль").

Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"Ми раді вітати в нашій авіаційній родині ще одну авіакомпанію - Vueling Airlines. Відсьогодні до аеропорту "Бориспіль" здійснюють перевезення 38 авіакомпаній за 118 напрямками.

Це свідчить про швидке відновлення пасажирських перевезень, а також про те, що наша стратегія стосовно залучення нових перевізників та розширення мережі - працює і приносить певні результати", - заявив гендиректор аеропорту Олексій Дубревський.

Реклама:

Компанія Vueling літає до аеропорту "Бориспіль" з паризького аеропорту Орлі.

Зазначається, що авіаперевізник виконує рейси з Києва двічі на тиждень - щовівторка та щонеділі. Вартість квитка стартує від 30 євро в одну сторону.

Флот авіакомпанії складається з літаків типу A320 та А319.

"На першому рейсі, що відбувся 5 грудня, до міжнародного аеропорту "Бориспіль" прилетіло 63 пасажири та вилетіло в зворотному напрямку - 149", - додали в аеропорту.

Vueling - іспанський low-cost перевізник, авіакомпанія групи IAG (Міжнародна Група Авіакомпаній). Компанію визнали найкращою серед 350 перевізників Європи у 2021 року в рамках "World Airline Awards 2021".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: