"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 29 листопада: 7 нових послуг у "Дії", імпорт електроенергії з Білорусі

Понеділок, 29 листопада 2021, 21:00

Про нові послуги в "Дії". У "Дії" з’являться сім нових послуг, зокрема – можливість онлайн оформити субсидію та призначення пенсій.

Про імпорт електроенергії з Білорусі. Україна 29 листопада збільшила імпорт електроенергії з Білорусі до 900 МВт-год - минулого тижня поставки становили 415 МВт-год.

Про держборг. Державний та гарантований державою борг України у жовтні зменшився на 6,92 млрд грн, у доларовому еквіваленті зріс на 0,61 млрд доларів.

Про БЕБ. У проєкті бюджету на 2022 рік на Бюро економічної безпеки закладено 600 млн грн, водночас лише на зарплати необхідно 900 млн грн.

Реклама:

Про "Мотор Січ". Китайський інвестор Beijing Skyrizon вимагає від України повернути $4,5 млрд через суд у Гаазі як компенсацію збитків, спричинених рішенням українського уряду повернути в державну власність підприємство "Мотор Січ".

Про зарплату. У жовтні 2021 року реальна зарплата зросла на 4% порівняно з вереснем 2020 року, проти вересня цього року - впала на 2,2%.

Ексклюзив ЕП:

Українці витратили 370 мільярдів на держбанки: чому цей бізнес залишається збитковим для держави та на що пішли гроші

Скільки, коли й на що держава витрачала кошти платників податків під час управління держбанками, та чому ці банки залишаються переважно тягарем на плечах громадян.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: