Офіційно: Сенниченко йде з посади голови Фонду держмайна

Четвер, 18 листопада 2021, 11:37
 
фото фдм

Дмитро Сенниченко офіційно заявив, що йде з посади голови Фонду державного майна.

Про це він розповів на пресконференції.

Раніше повідомлялося, що Сенниченко подав заяву про звільнення з посади за власним бажанням.

За даними ЕП, однією з причин стала приватизація "Більшовика" у Києві, що пройшла за меншою ціною, ніж очікувалося. Крім того, на торги прийшли лише 3 учасники. 

Реклама:

Сам Сенниченко таку тезу відхилив і заявив, що відставка є його особистим рішенням. Він пояснив, що виконав усі свої плани на два роки у Фонді, а тому "час рухатися далі".  

ЕП розповідала, що низка компаній змовилися, аби вигідно отримати ділянку неподалік центру столиці. Зараз ці дані перевіряє Антимонопольний комітет.

За відставку потрібно проголосувати у Верховній Раді. Сенниченко зазначив, що заяву вже зареєстрував, але коли очікувати на розгляд у залі – не знає.

Читайте більше про приватизацію ПКМЗ у статті Олександра Колесніченка та Дани Гордійчук: Приватизація за сім хвилин. Як Хмельницький та Черновецький "розіграли" "Більшовик"

Нагадаємо:

27 жовтня АТ "Перший київський машинобудівний завод" продали на аукціоніза 1,429 млрд грн – його власником стане пов'язана із групою UFuture Василя Хмельницького компанія.

Антимонопольний комітет за власною ініціативою перевірить дотримання конкуренції під час аукціону з продажу київського "Більшовика".

АМКУ залишив без розгляду заяву на купівлю "Більшовика" пов'язаної із групою UFuture Василя Хмельницького ТОВ "Дженерал Комерс".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: