PROMOTED

Євромільйони: 220 мільйонів євро, рекордний джекпот в цю п'ятницю, взяти участь з України

Четвер, 14 жовтня 2021, 21:00 -
 
ФОТО: theLotter.net

Десять тиражів поспіль, коли жоден з учасників НЕ вгадав всю виграшну комбінацію цілком, і джекпот досяг рекордну позначку 220 мільйонів євро, тираж пройде в цю п'ятницю, 15 жовтня.

Тиражі лотереї Euromillions проходять вже протягом декількох тижнів, і жоден з учасників все ще НЕ зірвав джекпот... До речі, за результатами останнього тиражу, який пройшов 12 жовтня, учасник з Греції зірвав другий приз лотереї, купив офіційний квиток Євромільйони на сайті TheLotter.net. Історія переможця буде опублікована на сайті після того, як він отримає свій приз в розмірі 1,315 мільйона євро!

Лотерея Євромільйони проведе наступний тираж в цю п'ятницю, в ході тиражу буде розіграно 220 мільйонів євро, і цей приз може дістатися цілком одному переможцю. Щоб встигнути взяти участь в цьому тиражі, вам потрібно встигнути купить квиток до шостої вечора, і вибрати п'ять основних номера і два номери "лаки стар". Зробити це ви можете на сайті Thelotter.net, що пропонують українцям офіційні квитки провідних світових лотерей.

Лотерея Євромільйони (EuroMillions) проводиться вже п'ятнадцятий рік. За цей час вона міцно закріпилася як найбільша лотерея континенту і завоювала найбільшу популярність серед любителів лотерей з усього світу. Спочатку лотерея проводилася тільки у Франції, Іспанії та Великобританії, але в подальшому до них приєдналися ще кілька країн Європи, включаючи Австрію, Бельгію, Португалію і Швейцарію. Тиражі проводяться 2 рази на тиждень - по вівторках і п'ятницях.

 
ФОТО: theLotter.net

Наступний розіграш лотереї пройде в цю п'ятницю, о 20.45 по Парижу, і жителі України можуть спробувати зірвати джекпот нарівні з гравцями з будь-якої іншої країни світу. Ось як ви можете забезпечити ваше участь в найближчій тиражі:

  1. Створіть аккаунт на сайті theLotter.com
  2. Перейдіть на сторінку EuroMillions 
  3. Відзначте ваші числа
  4. Підтвердіть і оплатіть замовлення 
  5. Дочекайтеся тиражу і перевірте результати

Окремо відзначимо, що сервіс НЕ бере комісій з виграшів. Джерелом його доходів є невелика націнка до вартості офіційного квитка, яку клієнти платять при оформленні замовлення. Всі призи клієнтів виплачуються їм повністю (після зняття відповідних податків).

Приєднайтесь до постійно зростаючого списку переможців на сайті Серед переможців на сайті є і переможці в лотерею Євромільйони. Наприклад, в липні 2019 південнокореєць Х.С.Л. розбагатів на € 1 млн.

"Перш за все, я не міг повірити, що все відбувається наяву!" - розповів щасливець про свої відчуття після того, як отримав дзвінок з поздоровленнями від представника сервісу. Х.С.Л. - не єдиний переможець на theLotter.net. Учасники з Панами, Англії, Іраку, України, Канади, Росії, Латвії, Азербайджану, Ель-Сальвадора і багатьох інших країн також вигравали вражаючі суми на сайті.

€ 220-мільйонний приз Євромільйони може бути зірваний в будь-який момент. Купуйте квитки на Супертіраж EuroMillions з України, і, можливо, пощастить саме вам!

Lotto Direct Limited управляє thelotter.net. Lotto Direct Limited ліцензований Управлінням з азартних ігор Мальти; Ліцензія MGA / CRP / 402/2017. Тільки 18+. Азартні ігри можуть бути шкідливими, якщо їх не контролювати. Будь ласка, грайте відповідально. За більш детальною інформацією перейдіть на https://www.rgf.org.mt/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"