"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Компанія з Нідерландів може почати працювати в Білгород-Дністровському порту

Вівторок, 14 вересня 2021, 19:45
 
usm.media

Керівники ДП "Білгород-Дністровський морський торговельний порт" та нідерландської компанії Bontrup обговорили перспективи використання потужностей порту для перевалки вантажів.

Про це пише видання Порти України.

В.о. директора "Білгород-Дністровського морського торговельного порту" Оксана Кіктенко провела зустріч з керівництвом Bontrup.

На зустрічі обговорювалася можливість будівництва виробничих потужностей компанії в місті Білгород-Дністровський з перспективою надалі використовувати можливості порту для перевалки власних вантажів.

Реклама:

Кіктенко розповіла про плани приватизації порту найближчим часом, в якій одним з головних умов буде обов'язкове збереження профілю підприємства.

Bontrup створена Францем Бонтрупом понад 50 років тому, спеціалізується на бізнесі в області сировини, логістики та сільського господарства.

Зокрема, в Україні їй належить "Голландська аграрна компанія" (Bontrup Ukraine), яка обробляє земельні ділянки в Глухівському та Шосткинському районах Сумської області загальною площею 22 тис. га, а також займається розведенням молочної худоби.

Крім того, Bontrup планує реалізувати інвестиційний енергопроєкт в Чорнобильській зоні відчуження в рамках реалізації концепції "зеленого" енергетичного переходу України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: