Новини 16 червня: Вітренка хочуть відсторонити, Кабмін пропонує придбати більше вакцин

Середа, 16 червня 2021, 20:00

Про Вітренка. Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" ініціює відсторонення голови Юрія Вітренка.

Юридичний департамент "Нафтогазу" заявляє, що припис НАЗК щодо Вітренка є необґрунтованим та не відповідає вимогам законодавчих актів.

Про вакцини. Кабмін підтримав законопроєкт, який передбачає виділення додаткових 1,4 млрд грн на програму боротьби з коронавірусом, зокрема на закупівлю вакцин.

Про МВФ. Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна обов'язково зробить те, що пообіцяла, і може отримати транш від МВФ восени, але у разі його відсутності глобальної проблеми не буде.

Реклама:

Про контрабанду. Державне бюро розслідувань виявило на Волинській митниці контрабандних цигарок на 600 тисяч доларів, їх ввозили з Білорусі під виглядом керамічної плитки.

Про ціни на електроенергію. Нацкомісія, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики та компослуг, збільшила максимальні граничні ціни на оптовому ринку електричної енергії "на добу вперед" і внутрішньодобовому ринку.

Ексклюзиви ЕП

Держава полюватиме на активи ексвласників збанкрутілих банків за кордоном. Кому слід боятися?

Нацбанк та Фонд гарантування вкладів оголосили війну колишнім власників неплатоспроможних банків на всіх фронтах. У першу чергу – за кордоном. Що це дасть?

Мільярди мільйонників. Звідки гроші в найбагатших міст і на що їх витрачають

Якість життя в регіонах майже повністю залежить від місцевої влади. Коштів для цього достатньо. Потрібно лише контролювати їх використання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!