Новини 1 грудня: відтермінування касових апаратів, УЗ, незалежність Нацбанку

Вівторок, 1 грудня 2020, 21:00
 

Про відтермінування касових апаратів. Верховна Рада проголосувала за відтермінування до 1 січня 2022 року застосування обов’язкових касових апаратів для фізосіб-підприємців.

Про УЗ. ЄС заявив про критичний фінансовий стан "Укрзалізниці" і наголосив на тому, що в Україні досі не ухвалено низку ключових законопроєктів у сфері транспорту.

Про незалежність Нацбанку. В ЄС заявили, що зберігають побоювання з приводу незалежності НБУ попри спадкоємність політики регулятора.

Про зобов’язання Держказначейства. За останній тиждень неоплачені фінансові зобов’язання казначейства зросли на понад 5 мільярдів та становлять майже 15 мільярдів, заявив ексзаступник міністра економіки Павло Кухта.

Реклама:

Про прожитковий мінімум і пенсію. З 1 грудня в Україні зріс прожитковий мінімум та розмір мінімальної пенсії.

Ви хочете дізнатися більше?

Фокус з кругляком: чому не припиняються незаконні вирубки лісу

Кожна влада бореться із знищенням українських лісів і кожна – безрезультатно. Наскільки зросли незаконні вирубки при новій владі, чи покарані винні, та чи зупиняють чорних лісорубів штрафи?

Просто про фінмоніторинг: що змінюється через місяць і до чого готуватись бізнесу

У небанківських установ залишився місяць, аби впровадити систему проведення первинного фінансового моніторингу. Хто не встигне – отримає штраф 204 тис грн. Як уникнути проблем з Держфінмоніторингом?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!