"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 23 січня: альянс української та німецької залізниць, відставка Коболєва, обшуки у "Фаворит спорт"

Четвер, 23 січня 2020, 21:00
 

Про альянс української та німецької залізниць. Уряд хоче віддати національному оператору залізниць Німеччини Deutsche Bahn AG в управління на 10 років АТ "Укрзалізниця". Втім, німці кажуть лише про консультування.

Про електронний перепис. В Україні без урахування окупованих територій та громадян, які живуть за кордоном, станом на 1 грудня 2019 року живе 37 мільйонів 289 тисяч осіб.

Про відставку Коболєва. Контракт голови НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва закінчується у березні 2020 року. Продовження контракту знаходиться у компетенції наглядової ради НАК.

Про велику кільцеву навколо Києва. Київська обласна державна адміністрація почала роботу над пошуком шляхів реалізації проєкту Великої кільцевої автомобільної дороги.

Реклама:

Про обшуки у "Фаворит спорт". Київська місцева прокуратура провела обшуки у офісних приміщеннях "Фаворит спорт" та за місцем мешкання працівників.

Про спрощення податкової системи. Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд навесні планує серйозні зміни в податкове законодавство, аби зробити його більш справедливим.

Ви хочете знати більше?

 

В Україну "зайшло" рослинне м'ясо: як воно імітує яловичину і що про це треба знати

В Україні з'явилося в продажу рослинне м'ясо американського стартапу Beyond Meat, яке за смаком не відрізняється від справжньої яловичини. Що це за продукт і чому він в десять разів дорожчий за яловичину. (рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!