"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 21 січня: концесія Херсонського морпорту, Укрпошта та Коломойський

Вівторок, 21 січня 2020, 21:00
 

Про концесію Херсонського морпорту. "Рисоіл-Херсон" переміг в конкурсі на концесію Херсонського порту, який тривав з 12 вересня 2019-го року, компанія інвестує у порт близько 300 мільйонів гривень.

Про діалог з Коломойським. Голова Ради Національного банку Богдан Данилишин закликає до конструктивного діалогу між державою і колишніми власником Приватбанку Ігорем Коломойським.

Про Укрпошту. У Верховній Раді повторно зареєстровано законопроєкт №2788, який надасть можливість "Укрпошті" відкривати і обслуговувати поштові рахунки, здійснювати валютообмінні операції, випускати платіжні карти.

Про кредити для бізнесу. Президент Володимир Зеленський підписав закон про внесення змін до держбюджету-2020, які передбачають виділення 2 мільярдів гривень для запуску програми кредитів під 5, 7 та 9 відсотків для підтримки мікро- та малого бізнесу.

Реклама:

Про позов Нацбанку до Коломойського. Госпсуд Львівської області у повному обсязі задовольнив позов Нацбанку про стягнення з ПАТ "Дніпрометалсервіс", пов'язаного з ексвласником Приватбанку Ігорем Коломойським нерухомості, вартість якої перевищує 100 мільйонів гривень.

Ви хочете дізнатися більше?

Ціна довкілля. Скільки і на що закладено в держбюджеті для покращення екологічної ситуації

Закон про державний бюджет на 2020 рік виділяє на охорону природи близько 8 млрд грн або 0,2% ВВП країни. Як будуть витрачені ці кошти?
Як контролювати власний бюджет в смартфоні: огляд послуг найбільших банків
ЕП дослідила, які онлайн-послуги з планування родинного бюджету пропонують українські банки. Для цього редакція обрала великі фінансові установи з найбільшою кількістю активних карток.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: