"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Зеленський натякнув, що протести проти ринку землі розганяє Коломойський — джерело

Середа, 13 листопада 2019, 12:40
 

На зустрічі з народними депутатами від партії "Слуга народу" президент Володимир Зеленський заявив, що до протестів проти запровадження ринку землі причетний олігарх Ігор Коломойський.

Про це йдеться у статті на Економічній правді.

13 листопада, в день голосування, депутати "Слуги народу" зібрались, щоб поговорити із Зеленським. Президент переконував нардепів голосувати "за" і пояснював, чому його ідея з референдумом щодо іноземців – це виграшна комбінація.

За словами присутніх на зустрічі нардепів, президент наголошував, що "протести розганяє лише одна людина". Як розповів один із депутатів "Слуги народу" Економічній правді, йшлося про Коломойського.

Реклама:

Одним з головних організаторів і учасників протесних рухів, направлених проти законопроєкту, який збирається голосувати Рада, є аграрна асоціація – Всеукраїнська аграрна рада (ВАР).

ВАР організовувала акцію протесту  під лозунгами "Ні продажу України", що проходила в 13 регіонах. За її участі також був організований протест в день голосування під стінами Верховної ради. Учасники акції на знак протесту принесли труп свині у труні і похоронні вінки.

За даними співрозмовників ЕП, з недавніх пір одним із спонсорів ВАР став і Ігор Коломойський. Так, голова ВАР Андрій Дикун у непублічних розмовах "хвалився", що олігарх фінансує асоціацію.

 
Фото з посту голови ВАР Андрія Дикуна в Facebook. Посилання на пост.
Facebook андрія Дикуна 

Детальніше читайте за посиланням: Рада голосує за ринок землі: чи вдалось Зеленському вмовити "своїх"

Нагадуємо:

30 жовтня Всеукраїнська аграрна рада проводила під стінами парламенту акцію протесту з вимогою не допустити включення до порядку денного законопроекту №2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення".

Свої протести також провели Асоціація тваринників України та Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

11 листопада у декількох областях України ВАР провела акції протесту під гаслом "Ні розпродажу України".

Аграрії перекривали автодороги.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: