"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 19 вересня: переговори по транзиту газу, новий голова Фонду держмайна, позов проти НБУ

Четвер, 19 вересня 2019, 21:00
 

Про переговори по транзиту газу. Російська сторона підтвердила готовність підписати нову угоду про транзит свого газу до Європи через газотранспортну систему України відповідно до європейських правил.

Про голову Фонду держмайна. Верховна Рада підтримала кандидатуру Дмитра Сениченка на посаду голови Фонду державного майна.

Про позов проти НБУ. Екс-голова представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер подав позов на Нацбанк - він вимагає визнати протиправним та скасувати рішення Комітету НБУ з питань нагляду та регулювання діяльності банків, яким йому відмовили у погодженні на посаду голови наглядової ради Ощадбанку.

Про ринок землі. Уряд планує запустити ринок землі з 1 жовтня 2020 року. Придбати землю сільськогосподарського призначення зможе тільки резидент України.

Реклама:

Про закон про ProZorro. Верховна Рада прийняла нову редакцію закону про публічні закупівлі. 

Ви хочете дізнатися більше?

Як влаштований квітковий бізнес. Репортаж з найбільшого підприємства в Україні

200 тисяч зрізаних троянд за день. Для цього потрібні 22,3 гектари землі, 750 працівників і не менше 20 градусів тепла взимку. ЕП побувала на найбільшому у Європі підприємстві з вирощування квітів, яке знаходиться поблизу Києва, щоб дізнатись як влаштований "квітковий бізнес" в Україні.

На що перетворяться банки до 2030 року. Дослідження

Завдяки новітнім технологіям вже за 10 років банки будуть знати про життя своїх клієнтів більше ніж самі клієнти. До яких змін нам всім потрібно готуватися.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!