"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Яка українська горілка увійшла в ТОП-3 серед визнаних світових лідерів

П'ятниця, 19 липня 2019, 11:00

PROMOTED

Днями Асоціація Сомельє України підбила підсумки незалежної "сліпої" дегустації міцних напоїв, у ході якої новинку вітчизняного ринку ТМ Green Day EVOLUTION порівняли з кращими світовими брендами Швеції, Фінляндії, США та Франції.

 

Мета проста – довести, що в Україні з’явився гідний конкурент всесвітньо визнаним лідерам галузі.

До складу журі увійшли кращі сомельє України різних років та бренд-амбасадори відомих міжнародних алкогольних марок.

Реклама:

Для дегустації напої налили в однакові графини та закодували, щоб сомельє і гадки не мали, що саме куштують. Єдине, на що орієнтувалися профі у винесенні вердикту -  порядковий номер зразка.

За підсумками дегустації Український бренд Green Day EVOLUTION  увійшов до трійки лідерів.

Іван Бачурин, президент Асоціації сомельє України: "Дуже тішить, що в ході дегустації ми прийшли до висновку, що продукт, який виробляється в Україні, може конкурувати зі світовими брендами преміум-класу".

Представники  компанії виробника не здивовані таким результатом.

Сергій Корольчук, маркетинг-директор компанії "Алеф Віналь": "Звичайно, ми задоволені такою високою оцінкою, але я б не сказав, що вона стала для нас неочікуваною. Green Day EVOLUTION - це результат трирічної роботи міжнародної команди, завданням якої було створити продукт здатний не тільки конкурувати, а й перемагати визнаних світових лідерів ринку! Сьогоднішня дегустація лише підтвердила, що ми дійсно створили продукт світового рівня!"

У компанії кажуть, що подібні перемоги створюють позитивний імідж українських виробників у світі. А українці отримали вітчизняний продукт світового рівня.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!