Новини 26 червня: вартість судів із Коломойським, стрибок Bitcoin та обшуки у Міноборони

Середа, 26 червня 2019, 21:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про вартість судів із Коломойським. Судові процеси, ініційовані Ігорем Коломойським проти України в боротьбі за Приватбанк, обійшлися в 2018 році державі в 600 мільйонів гривень.

Про вугілля з окупованого Донбасу. Росія поставляє 19 країнам світу антрацит, видобутий в окупованих районах Донецької і Луганської областей.

Про обшуки у Міноборони. Державне бюро розслідувань проводить близько 40 обшуків у посадовців міністерства оборони в межах справи про закупівлю за завищеними цінами речей для Збройних сил України.

Реклама:

Про світовий ВВП. Зростання світової економіки в найближчі два роки може ще сильніше сповільнитися у разі введення нових мит США проти китайської продукції: до 2,7% у 2019 році і до 2,4% - у 2020-му.

Про таємниці "Радару". Аудит заводу "Укроборонпрому" виявив зв'язки з РФ і махінації з офшором та землею.

Про стрибок Bitcoin. Курс Bitcoin продовжує рости, і після чергового стрибка минулого тижня до 11 тисяч доларів виріс ще і на сьогоднішній день коштує майже 13 тисяч доларів.

Ви хочете дізнатися більше?

 

Черешнева столиця України: як вирощують солодку ягоду в Мелітополі

Вітчизняна черешня завойовує світ. За обсягами експорту цієї продукції Україна уже посідає почесне десяте місце. Як вдалося досягнути такого результату і як це — вирощувати черешню на сотнях гектарів? Про це — у репортажі з української черешневої столиці — з Мелітополя.

11 найпопулярніших електронних держпослуг для бізнесу

ЕП за сприяння Державного агентства з питань електронного уряду склала рейтинг з 11 найбільш затребуваних електронних державних послуг для бізнесу з точки зору кількості користувачів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!