Новини 22 травня: Про Зеленського та МВФ, заборону пластику і справу проти Порошенка

Середа, 22 травня 2019, 21:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про справу проти Порошенка. Після зустрічі керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та колишнього власника компанії "Енергомережа" Дмитра Крючкова правоохоронці почали розслідувати правомірність дій екс-президента Петра Порошенка.

Про Зеленського та МВФ. Президент Володимир Зеленський проведе зустріч з місією Міжнародного валютного фонду, яка перебуває в Києві.

Про американські облігації в Україні. У вівторок, 21 травня, на фондовій біржі ПФТС відбулися перші результативні торги облігаціями Департаменту казначейства США.

Реклама:

Про заборону пластику. Рада Євросоюзу схвалила директиву, яка передбачає заборону в ЄС деяких одноразових пластикових виробів, для яких існує альтернатива.

Про аудит "Укроборонпрому". Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет Міністрів виділяє 32 мільйони гривень на фінансовий аудит державного концерну "Укроборонпром".

Про 60-мільйонні інвестиції. Стартап із українським корінням People.ai, який розробляє платформу для відділу продажів на базі штучного інтелекту, залучив 60 мільйонів доларів при оцінці у близько 500 мільйонів доларів.

Ви хочете дізнатися більше?

Керівники GlobalLogic: Україна йде по шляху Кремнієвої долини

Коли Україна почне продавати IT-продукти, як привернути увагу CNBC та Bloomberg і що робити з 5-відсотковим податком на айтівців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!