Google почне заробляти на рекламі в додатках

Середа, 15 травня 2019, 12:37

Google Alphabet Inc оголосив про збільшення кількості реклами у своїх сервісах, зокрема - в додатках Google на смартфонах.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на компанію.

Також пошуковик буде розміщувати рекламу на новинному каналі Discover, в електронній пошті Gmail, у Google-картах. Більше реклами з'явиться також на YouTube, а в результатах пошуку з'явиться галерея для рекламних оголошень.

Таким чином технологічний гігант планує залучати покупців і збільшувати доходи від мобільних покупок.

Реклама:

Як пояснили в компанії, "все змінилося з мобільними телефонами і тим, що користувачі очікують від онлайн-сервісу, такого як Google".

У Google хочуть, щоб користувачам, які здійснюють покупки "ривками", наприклад, під час перегляду телевізора, було легше знаходити і купувати нові продукти.

"Зміни відбуваються через нестабільне зростання доходів, коли деякі інвестори Alphabet задають питання про те, чи залучають такі сервіси як Amazon.com Inc і Instagram Facebook Inc онлайн-покупців і, в свою чергу, рекламодавців від Google", - пояснили в компанії .

Нагадаємо, раніше "Google Україна" офіційно запустила послугу Google Pay із онлайн-оплати. Завдяки цьому сервісу при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної карти, що скорочує час покупки і зручно як для користувачів, так і для онлайн-продавців.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: