Новини дня: бронежилети, SpaceX, гнучкий iPhone

П'ятниця, 22 лютого 2019, 21:00
 

Про SpaceX. Багаторазова ракета Ілона Маска здійснила третій політ. Запускали телекомунікаційний супутник та ізраїльський апарат до Місяця. Це перший в історії апарат, створений на приватні гроші, який спробує здійснити посадку на Місяць.

Про бронежилети. "Укрзалізниця" уклала угоду з ТОВ "Охота" на поставку бронежилетів на суму 462 тисяч гривень, проте виробник заявив, що не продавав жодної продукції підряднику.

Про субсидії. Громадяни непенсійного віку з 12 березня отримають першу субсидію грошовим переказом через платіжну систему Ощадбанку "Швидка копійка".

Про банки. Найближчим часом кількість банків в Україні зменшиться з 77 до 76. Крім того, Фонду гарантування вкладів фізосіб вдалося продати останній пул активів "Банку Форум", що дозволяє завершити ліквідацію банку в найближчі місяці.

Реклама:

Про гнучкий iPhone. Компанія Apple розробила заявку на патент свого власного смартфона, який може складатися в кілька разів.

Ви хочете знати більше?

 

Удар компроматом. Як хакери замінюють спецслужби

Крадіжка державних секретів, хакерські атаки, стеження спецслужб. На перший погляд, вас це не стосується. Ні, стосується. (рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: