Експерти назвали Топ-5 найкращих електромобілів 2018 року

Середа, 10 жовтня 2018, 13:38
Tesla Model 3
Tesla Model 3

Популярність електромобілів у світі зростає, і виробники прагнуть задовольнити попит.

Експерти сайту Myev.com включили у список найкращих електромобілів 2018 року моделі Tesla, Chevrolet, Nissan, Hyundai, передає Autonews.

Tesla Model 3 (75 тис. доларів)

Середньорозмірний електричний седан Tesla Model 3 в комплектації за 75 тис. доларів на одній зарядці батареї проїжджає близько 540 км. Розгін до 100 км на годину займає всього 2,5 секунди.

Реклама:

Це найдорожча версія седана Model 3. Вона вже кілька років у продажу, але до сих пір має дуже велику популярність.

Tesla Model 3 (50 тис. доларів)

 

Tesla Model 3 в комплектації за 50 000 доларів до 100 км на год розганяється за 3,5 секунди, що не по силам деяким спорткарам. Його максимальна швидкість досягає 250 км на годину.

На одній зарядці батареї ця версія Model 3 проїжджає близько 480 км. У базовій комплектації седан коштує від 35 000 доларів.

Chevrolet Bolt EV

 

Chevrolet Bolt EV з'явився в 2016 році. У дизайні цього електричного хетчбека є щось від кросовера. Тим не менш, це все-таки хетчбек з його практичністю.

Він оснащується одним електромотором потужністю 200 к.с. На одній зарядці батареї він проїжджає близько 380 км. Цього цілком достатньо для щоденних поїздок і для виїзду на природу.

Nissan Leaf

 

Nissan Leaf є першопрохідцем серед електромобілів. Його перше покоління з'явилося в 2010 році.

Друге покоління, яке продається як модель 2018 року, отримало збільшений на 50% запас ходу, систему ProPILOT Assist, новітні системи безпеки. На одній зарядці батареї Leaf проїжджає понад 240 км.

Hyundai Ioniq Electric

 

Компактний електричний хетчбек Hyundai Ioniq Electric є відмінним автомобілем для повсякденних поїздок по місту. Потужність його силової установки становить 118 к.с. Звичайно, це не найшвидший електромобіль, але зате у нього відмінний крутний момент.

Ioniq Electric має привабливий дизайн і просторий салон. У стандартній комплектації багато різного корисного устаткування, а в якості опції доступні системи автоматичного екстреного гальмування, контролю "сліпих" зон, утримання смуги руху та ін.

Очікується, що в наступному році нові моделі з електричною силовою установкою випустять Audi, Hyundai, Jaguar, Mercedes-Benz, Volvo.

Нагадаємо, українці активно пересідають на електромобілі - за сім місяців 2018 року український парк електромобілів поповнили 2490 авто.

Нещодавно було названо найбільш продавані електромобілі та гібриди в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: