Magic Leap випустила окуляри доповненої реальності

Четвер, 9 серпня 2018, 15:55
 

Стартап Magic Leap, який працює в сфері доповненої реальності, випустив гаджет, розробкою якого займався з 2011 року.

Про це повідомляє The Verge.

Вартість окулярів становить 2295 доларів.

Незважаючи на те, що до недавнього часу компанія не показувала навіть передсерійних прототипів пристрою, їй вдалося залучити від великих технологічних компаній, таких як Google і Alibaba, інвестиції на суму близько 2,3 мільярда доларів.

Реклама:

Протягом останніх років компанія демонструвала ролики, що дозволяють уявити роботу пристрою, однак самі окуляри вона показала лише в грудні 2017 року.

Перша версія називається Magic Leap One Creator Edition і складається з трьох пристроїв - окулярів, обчислювального модуля, що підключається до них по дроту, і контролера для взаємодії з інтерфейсом окулярів.

На відміну від багатьох інших пристроїв доповненої реальності, в окулярах Magic Leap використовуються по одному окремому екрану на кожне око.

 

Розробники стверджують, що в окулярах встановлені екрани світлового поля, які зберігають дані про глибину на зображенні. Крім того, в окулярах встановлені динаміки і мікрофони, а також шість камер.

 

Обробка даних і підготовка зображення до виводу на екрани відбувається не на самих окулярах, а в обчислювальному модулі, який можна закріпити на кишені.

 

Вже з 8 серпня пристрій можуть купити жителі декількох американських міст.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: