"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

General Electric знайшла депо для обслуговування локомотивів в Україні

П'ятниця, 10 серпня 2018, 16:15
 

Експерти General Electric будуть рекомендувати менеджменту ПАТ "Укрзалізниця" Мелітопольське локомотивне депо як основну базу обслуговування локомотивів GE.

Про це повідомляє info.uz.ua.

Як повідомили в "Укрзалізниці", представники GE вважають, що Мелітопольське локомотивне депо максимально відповідає вимогам компанії до центру по обслуговуванню побудованих для України тепловозів серії ТЕ33АС "Тризуб".

Експерти американської компанії оглянули основні цехи і ділянки депо, складські та лабораторні приміщення, ознайомилися з технічним оснащенням і можливостями структурного підрозділу.

Реклама:

Відзначимо, що раніше в УЗ вже заявляли, що саме в Мелітопольському депо будуть обслуговуватися американські локомотиви.

"Воно розташоване якраз в центрі неелектрифікованих і проблемних на сьогодні ділянок - Долинська-Миколаїв та Запоріжжя - Комиш-Зоря - Волноваха", - розповів в квітні в.о. голови правління УЗ Євген Кравцов.

Нагадаємо, 8 серпня General Electric Transportation відправила в Україну перший з 30 локомотивів.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" починає підготовку локомотивних бригад, які будуть управляти тепловозами General Electric серії ТЕ33АС, що наразі будуються в США для української компанії.

Репортаж з заводу General Electric у Пенсільванії, де відбувається виробництво локомотивів для України, дивіться за посиланням: Як в США будують "тризуби" для українців. Репортаж із заводу General Electric

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: