Борги "Великої Кишені" продали зі знижкою в 72%

Вівторок, 12 червня 2018, 16:55
 

Компанія "Маркет-Сервіс" 11 червня на "голландському" аукціоні Фонду гарантування вкладів викупила за 190,965 мільйона гривень борги компаній холдингу "Рітейл Груп", який управляє продуктовими мережами "Велика Кишеня" і "Велмарт".

Про це повідомляє FinClub.

Одним лотом на торги виставлялися права вимоги по шести кредитами. В один пул об'єднані активи трьох банків: банку "Форум", "Київська Русь" і Дельта Банку.

Всі позичальники - 5 юридичних осіб, - не перебувають у процесі припинення, ведуть активну господарську діяльність і входять до складу холдингу "Рітейл Груп" Романа Луніна.

Реклама:

В забезпечення за договорами банкам передані, зокрема, нерухоме майно - центр підготовки товарів сільськогосподарського призначення загальною площею 24 338,6 м2 і земельні ділянки площею 16 га (Київська область, Бориспільський район, с/рада Вишеньківський).

А також - товари в обороті: продуктова і промислова група, що зберігаються за адресами Київська область, Бориспільський район, Вишенківська сільрада; Київ, вул. Вербицького, 18, м-н "Велика Кишеня"; Дніпро, бул. Зоряний, 1А, м-н "Велмарт"; Київ, пл. Дружби народів, 6, м-н "Велика Кишеня"; Київська область, Обухів, вул. Київська, 119, м-н "Велика Кишеня".

ТОВ "Маркет-Сервіс" зареєстровано в Києві 13 березня 2001 року. Засновником і керівником компанії є Ірина Рудь. Статутний фонд становить 11,8 тис. гривень.

Раніше фінансова компанія "Інвестор" відмовилася від покупки за 670 мільйонів гривень боргів компаній холдингу "Рітейл Груп", який управляє продуктовими мережами "Великої Кишені" і "Велмарт".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: