Apple Pay стає доступний клієнтам ПриватБанку

Четвер, 17 травня 2018, 14:20

Київ, Україна, 17 травня 2018 р. Сьогодні власники карток, випущених ПриватБанком, отримали можливість користуватися Apple Pay – легким, безпечним платіжним інструментом, що повністю змінить сферу мобільних платежів в Україні, пропонуючи швидкість і зручність платежів.

 

"Це довгоочікувана та приємна новина для всіх наших клієнтів в Україні, які тепер можуть розраховуватися за будь-які покупки в торговій мережі та онлайн без готівки та банківських карток, – говорить голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл. – Понад 130 тисяч торгових терміналів ПриватБанку, мережа приймання безготівкових платежів інших українських банків, безконтактна оплата в метро та міському транспорті дають нашим клієнтам унікальну перевагу під час використання Apple Pay в повсякденному житті".

Безпека та конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple.

Реклама:

Замість цього присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується та безпечно зберігається в чипі "Безпечний Елемент" вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, що генерується динамічно.

"Прихід на український ринок провідної світової технології мобільних платежів стає вирішальним стимулом для великого та малого бізнесу до активного переходу на cashless-технології, – зазначив керівник Роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан. – Уже за перший місяць роботи в Україні Apple Pay ми розраховуємо на значне зростання частки мобільних платежів наших клієнтів, а спеціальні програми лояльності банку для користувачів мобільних пристроїв Apple зроблять використання Apple Pay трендом року в Україні".

Apple Pay дуже легко налаштувати: кредитну або дебетову картку Visa чи Mastercard ПриватБанку можна підключити через додаток Privat24 або Wallet. У магазинах розплачуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і пізніших моделей, а також з Apple Watch.

Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати купівлі в додатках і на сайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком на бічну кнопку та поглядом на iPhone X для підтвердження операції через Face ID. Тепер більше немає необхідності вручну заповнювати великі документи з контактною інформацією або повторно вводити дані про доставку та виставлення рахунка.

Під час оплати покупок у додатках або в Safari Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більш нових моделях. Ви також можете користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac не старше 2012 року випуску зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або більш нової моделі, або прямо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Детальніше про Apple Pay читайте на http://www.apple.com/apple-pay/

Детальніше про банк – на http://www.privatbank.ua

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!