"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Іноземні компанії хочуть будувати дворівневі розв'язки під Києвом

Вівторок, 17 квітня 2018, 20:15
 

Сім компаній з шести країн хочуть взяти участь в будівництві дворівневих розв'язок на автодорогах Київ-Одеса і Київ-Чоп біля столиці.

Про це свідчать тендерні пропозиції підрядників в рамках тендеру на будівництво розв'язок на автомобільних дорогах державного значення М-05 і М-06, передає "Інтерфакс-Україна".

Тендерні пропозиції надали компанії: Fermak Insaat Taahhut A.S. (Туреччина), China Road and Bridge Corporation (КНР), СП PBDiM Sp. z o. o. (Польща) та Ukrainian-Polish Company with foreign investments "UPS" LLC (Україна), JSC Euro-Asian Construction Corporation "EVRASCON" (Азербайджан), Sinohydro Corporation Ltd. (КНР), Alke Insaat Sanaye ve Ticaret A.S. (Азербайджан), Kauno Tiltai LLC (Литва).

Тендер на будівництво транспортних розв'язок проводився в рамках реалізації проекту "Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до Києва (пан'європейські коридори)".

Реклама:

Проект фінансується за рахунок кредитів ЄБРР і ЄІБ.

Тендер на виконання робіт проводився за контрактами, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок позики.

Лот 1 - будівництво дворівневих транспортних розв'язок на трасі М-05, поворот до смт Чабани і поворот в Боярку, і М-06 - добудова розв'язки біля с. Стоянка.

Лот 2 - будівництво дворівневих транспортних розв'язок на автомобільній дорозі М-06 - поворот на с. Чайки і поворот в с. Білогородка.

Тендерним комітетом "Укравтодору" будуть оцінені тендерні пропозиції учасників за критеріями, зазначеними в тендерній документації.

Результати тендеру будуть оприлюднені після проведення оцінки і погодження з ЄБРР і ЄІБ.

Раніше повідомлялося, що ремонт на автомагістралях Київ-Одеса і Київ-Чоп мають завершити на початку травня 2018 року.

Нагадаємо, у держбюджеті на 2018 рік 44 млрд гривень закладено на ремонт доріг (з них 32,6 млрд гривень - бюджет Державного дорожнього фонду).

Рекомендуємо почитати: Славомір Новак: не бачу нічого поганого у тому, що політики піаряться на дорогах

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!