Авіакомпанія Swiss відновила польоти до України

Вівторок, 27 березня 2018, 10:32
 

Авіакомпанія Swiss International Airlines, що входить до Lufthansa Group, 26 березня відновила польоти до аеропорту "Бориспіль" з Цюріха після майже чотирирічної перерви.

Про це повідомив генеральний директор Swiss в Україні Рене Койнзак під час прес-конференції в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Койнзака, партнерство з авіакомпанією Swiss надасть можливість українцям подорожувати до Швейцарії чотири рази на тиждень - у понеділок, середу, п'ятницю та неділю.

Раніше зазначалося, що авіакомпанії, які входять до Lufthansa Group, мають намір під час літньої навігації 2018 збільшити кількість рейсів до Києва.

Реклама:

Авіакомпанія Lufthansa запропонує шість додаткових рейсів на тиждень з Франкфурта до Києва з 25 березня 2018 року, а авіакомпанія Swiss повернеться до роботи на українському маршруті і буде виконувати чотири рейси на тиждень до Цюріха з 26 березня 2018 року.

Збільшуючи кількість рейсів з Франкфурта з 14 до 20 на тиждень, Lufthansa додатково надаватиме шість тижневих рейсів щодня, окрім суботи, літаками серії Airbus-320, запропонувавши своїм пасажирам місця бізнес- та економ-класу.

Компанія Swiss виконуватиме чотири рейси на тиждень на літаках А320, запропонувавши місця бізнес- і економ-класу.

Тим часом, на запитання про розвиток мережі в Україні, Койнзак зазначив, що наразі слід зосередитися на рейсах до Києва, і нагадав, що до інших міст України літають компанії Lufthansa Group.

"Ми хочемо, щоб і українці відвідали Швейцарію, і якомога більше швейцарців відвідали Україну. Швейцарія важливий інвестор для України, який створив тут 30 тис. робочих місць і є п'ятим за рахунком донором країни. Ми сподіваємося, що Україна розвиватиметься, і ви побачите нові швейцарські інвестиції", - констатував посол Швейцарії в Україні Гійом Шойер.

Lufthansa Group розпочала виконувати польоти до України з квітня 1991 року. На сьогоднішній день Lufthansa здійснює рейси з Києва до Франкфурта 14 разів на тиждень (починаючи з березня 2018 - 20 разів), у Мюнхені - 14 разів на тиждень, а зі Львова до Мюнхена вона виконує щоденні рейси.

Austrian Airlines виконує 13 рейсів на тиждень з Києва до Відня, а також 10 рейсів на тиждень зі Львова та Одеси. Крім того, щодня виконує рейси з Дніпра до Відня.

Авіакомпанія Swiss International Air Lines з 1 жовтня 2014 року припинила прямі рейси між Києвом і Цюріхом, розпочаті восени 2013 року.

"Маршрут Цюріх-Київ не виправдав наших очікувань. Ситуація в Україні також зіграла свою роль", - заявила тоді представник компанії Зоньяна Птассек.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!