OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 23 березня 2018, 21:00

Про Ryanair, Вовка з НКРЕ та легалізацію лотерей.

Про Ryanair. Лоукостер Ryanair почне виконувати авіарейси до України з 6 європейських країн.

Про допомогу США. Палата представників Конгресу США схвалила Консолідований закон про бюджетні асигнування на 2018 рік, розміром 620,7 мільйона доларів.

Про держборг. Співвідношення сукупного державного і гарантованого державою боргу до валового внутрішнього продукту за 2017 рік знизилося з 80,9% до 71,8%.

Реклама:

Про Приватбанк. Міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що розслідування справ проти колишніх власників Приватбанку в Україні майже не рухаються.

Про Вовка з НКРЕ. Термін повноважень голови Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Дмитра Вовка, згідно з планом ротації членів регулятора, закінчується в травні 2018 року.

Про легалізацію лотерей. Міністр фінансів Олександр Данилюк закликає Верховну Раду ухвалити урядовий проект закону про легалізацію лотерейного бізнесу, який вже два роки знаходиться у парламенті.

Хочете дізнатися більше?

Чому держава не повертає бізнесу борги з ПДВ

Відшкодування ПДВ знову в центрі скандалу. Причина — вже другий рік не відбувається відшкодування боргів за минулі періоди. Як Мінфін пропонує вирішити проблему і що про це думає бізнес та депутати?

Ідея для стартапу: які страхові продукти потрібні цифровому світу

Людство переживає стрімку діджиталізацію багатьох сфер, і страхування — не виняток. Що і як захищатимуть у цифровому світі?

Сів і полетів: чого очікувати пасажирам Ryanair

Аеропорти "Бориспіль" і "Львів" нарешті підписали договори з авіаперевізником Ryanair про початок польотів в Україну. Куди зможуть подорожувати українці і за якими цінами?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!